Vedeta se bucură din plin de relaxare într-un colț de paradis alături de partenerul ei de viață, dar și de fiul lor

Alina Ceușan este una dintre mai bine plătite influencerițe din România. Blondina a intrat în lumea online-ului încă de când meseria de creator de conținut nu era cunoscută. Astfel, treptat, Alina a ajuns să urce în topurile acestui domeniu. Vedeta se bucură de popularitate și duce o viață lipsită de griji. Drept dovadă, a optat pentru o vacanță de lux alături de cei dragi.

Citește și

Alina Ceușan vrea să devină mămică din nou. Cum se descurcă vedeta cu creșterea fiului ei

Ce locație a ales Alina Ceușan pentru vacanța ei?

Cu siguranță toată lumea visează la o vacanță în celălalt capăt al lumii. La dimineți cu soare pe nisipul alb și apa de un albastru azuriu alături. Nu multe persoane își permit însă o astfel de escapadă, mai ales în aceste perioade tulburi din punct de vedere economic. Alina Ceușan nu se uită însă la bani când vine vorba de confortul ei și a celor dragi.

Vedeta a plecat alături de soțul ei, Raul Tișa, precum și de fiul lor în vârstă de 2 ani, Rock în Maldive. Blondina a ales unul dintre cele mai exclusiviste resorturi din zona respectivă.

A călătorit fără emoții alături de fiul ei în vârstă de doar doi ani

Sursa foto: Instagram

Mulți părinți nu au curajul să călătorească pe distanțe lungi alături de cei mici, cu atât mai puțin cu avionul. Alina Ceușan a demonstrat că este o mămică extrem de curajoasă.

Zborul spre Maldive este unul destul de lung. Acesta are în general o escală în Instanbul sau Dubai, iar ulterior are loc îmbarcarea spre Aeroportul Male. În total în jur de 13 ore de zbor sunt necesare pentru a ajunge în paradisul Maldive.

Alina Ceușan și Raul Tișa s-au descurcat de minune alături de fiul lor în avion. Rock a fost fascinat de această experiență, astfel că și părinții s-au declarat mulțumiți.

Alina Ceușan și partenerul ei au o familie împlinită din toate punctele de vedere. Cei doi sunt împreună de un deceniu, iar acum doi ani au devenit părinți. Influencerița și soțul ei au avut de altfel, o nuntă de poveste la Castelul Banffy.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.