Alina Ceușan și-a pozat din nou burtica de gravidă, iar imaginile au fost repede urcate în mediul online. Fanii s-au bucurat enorm să vadă că fosta concurentă de la Asia Express împarte cu ei fiecare moment important din viața sa. Mai mult de atât, imaginile cu Alina au ajuns repede virale și au primit sute de comentarii din partea admiratorilor săi de pe Instagram; care nu sunt deloc puțini.

Alina Ceușan și-a pozat burtica și i-a lăsat mască pe fani

Soțul Alinei Ceușan și-a sărbătorit recent ziua de naștere. Cei doi au organizat o petrecere cu puțini invitați chiar în curtea lor. S-au bucurat de acea zi minunată, dar au împărtășit momentul cu fanii lor. Alina Ceușan și soțul ei așteaptă primul copil îmreună. Fosta concurentă este însărcinată deja în luna a șasea, iar în timpul petrecerii a purtat un costum de baie; care îi punea în evidență burtica. Vedeta s-a lăsat pozat și filmată, iar reacțiile fanilor au venit imediat.

„Sarcină ușoară, mămică frumoasa”/ ”Ce frumos îți stă!”/ ”Arăți minunat!”, i-au scris fanii de pe Instagram.

Vestea cea mare a fost dată chiar de artistă la începutul acestei luni pe Instagram. E a postat o serie de imagini cu ea și cu burtica dr graviduță, dar și un video realizat pentru fanii ei. În vedeoclipul respectiv își etala burtica de gravidă. Alina Ceușan a ales să lea de această veste importantă pentru ea într-un mod original și caracteristic. Și i-a ieșit de minune. Cu ocazia zilei de naștere a soțului ei, Raul Tișa, Alina a postat pe Instagram un mesaj emoționant.

„Nu mai este nevoie de alte cuvinte. Pentru a descrie sentimentele, click pe video”, scria ea la începutul lunii.

„Ai venit în viața mea ca o mașină puternică: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte toridă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să mă remarc, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să plec când e cazul, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate. Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată.”, i-a scris Alina soțului.