Alina Ceușan rupe tăcerea! Ce se întâmplă la Asia Express când nu filmează nimeni?

O țară întreagă a trăit alături de concurenți, cu sufletul la gură, competitia Asia Express! Marea intrebarea a tuturor telespectatorilor a fost ce se întâmpla atunci cand se sting camerele. Este sau nu reala toata experienta traita de concurenti? Alina Ceuşan s-a hotarat sa faca lumina.

Blonda a dat cărţile pe faţă şi a dezvăluit detalii neştiute din culisele celui mai dur reality show, într-un vlog pe Youtube. Aceasta a raspuns la toate intrebarile fanilor, iar detaliile oferite sunt chiar uluitoare.

„Trebuia să ne vedem de misiuni să alergăm, dar chiar și așa, trebuia să fim întotdeauna atente să nu fim cu spatele la cameră pentru că imaginile alea au prea puțină valoare ca să fie difuzate. (…) Trebuia să fim tot timpul împreună. Nu exista ca una să facă autostopul, iar cealaltă citește de pe plic, în timp ce alta făcea altceva. Asta a fost una dintre regulile de bază.” a povestit Alina Ceușan.

Echipele concurente în Asia Express au avut multe de îndurat, pentru că, pe lângă probele la care erau supuși, aceștia era necesar să fie atenți și la oamenii din spatele camerelor de luat filmări.

„Sunt niște semne care ți se fac din spate și ajungi să comunici foarte ușor din priviri.”

Cameramanii și reporterii, au fost aproape tot timpul langa echipe, mai putin pe timpul noptii, atunci cand aceștia trebuiau să își caute o altă cazare, care sa fie situata în apropierea concurenților, astfel incat a doua zi sa poata ajunge imediat la acestia.

“Ei se trezeau cu noi ca să ajungă la noi. Seara după ce terminam interviurile, noi reușeam să facem interviuri, să mâncăm, să ne demachiem. Dar ei aveau de mers încă o oră, depinde, de la caz la caz, la o cazare. Cazarea pentru ei era căutată în fiecare seară, în funcție de locul în care stăteam noi. Și mai căutau o pensiune, un hotel.”

Cel mai dificil lucru din intreaga experienta a fost comunicarea cu localnicii pentru că mulți dintre ei nu știau limba engleză, iar concurenții nu au avut niciun fel de ajutor.

Indiferent cat de grele au fost provocarile prin care au trecut în Asia Express, Alina Ceusan a declarat ca au primit o mare lectie de viata.

“Putem face orice, nimic nu ne stă în cale. Toate lucrurile sunt posibile atunci când ai ambiție și perseverență și îți dai silința” a concluzionat blonda pe vlog-ul său.

Lasă un răspuns

Anunț de ultimă oră făcut de premierul țării. Este starea de alertă o posibilitate reală, în România?

Cartofi umpluți cu brânză și chimen alături de salată de pui cu țelină