Alina Ceușan a spus toate secretele din Asia Express, asta pentru că fanii ei au fost mereu extrem de curioși. Au vrut să știe multe lucruri din spatele camerelor, inclusiv cum reușeau blondinele să arate mereu atât de bine. Având în vedere situațiile complicate prin care erau nevoite să treacă, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au arătat mereu impecabil. Fanii s-au întrebat mereu cum a fost posbil, iar viitoarea mămică a decis să le povestească așa cum a știut ea mai bine.

Alina Ceușan a făcut un vlog, în care le-a povestit fanilor despre fiecare ținută purtată în competiția Asia Express. Moment care a fost așteptat de toți admiratorii cu sufletul la gură. Vedeta a arăta pe filmarea respectivă toate ținutele purtate de ea și de prietena ei cea mai bună, Carmen Grebenișan. Cele două blondine au atras mereu atenția cu hainele pe care le purtau, cu make-ul impecabil. Fiecare aparaiție a fost una de senzație.

Mai mult de atât, Alina Ceușan a spus că piesa de rezistență a fost borseta. Aceasta nu a lipsit niciodată, o purta zilnic, pentru că în ea ținea lucrurile mici, dar extrem de importante; precum banii, rimelul, anticearcănul, dar și rujurile. Vedeta le-a povestit urmăritorilor că a dat o importanță majoră fiecărei ținute și că a încercat să combine mai multe stiluri.

Ce a povestit fosta concurentă Asia Express pe vlog?

„Borseta am cumpărat-o de la un second-hand și am purtat-o zilnic. M-am săturat de ea, am văzut-o în fiecare zi timp de două luni. A fost foarte utilă. A fost folositoare pentru a pune înăuntru rujuri, anticearcăn, rimel, bani.”, a spus Alina.

„Nu am fost acolo să stăm pe plajă, dar am vrut să avem costume de baie cât mai lejere. Stilul nostru a fost o combinație de haine sport și de tip camuflaj, dar și puțin glam prin faptul că aveam mereu părul aranjat și eram machiate (…) Am vrut doar să stilizez hainele pe care le-am avut, să asortez hainele, nu să port doar colanți.”, a mai spus ea.

„Am avut o paletă de culoare frumoasă care a mers cu Asia Express. Nu culori foarte vibrante, n-am vrut asta. Când am început și ne gândeam la ținute, ne-am gândit la culoarea rucsacului. Am încercat să asortez totul cu rucsacul. Am mai dat din ele familiilor care ne-au cazat. Am vrut să facem lucrurile mai ușoare (…) Nu am toți ochelarii pe care i-am avut cu noi. Am pierdut câteva perechi, unele dintre ele cred că ne-au fost furate.”, a mai sous viitoarea mămică.