Cu toate că poartă în pântece un copil, Alina Ceușan nu este ferită de gurile rele. Vedeta se pare că a fost criticată de foarte mulți oameni din cauza faptului că unii o acuză de reasism. Alina nu a mai suportat presiunea astfel că a spus tot ceea ce are pe inimă verde-n față tuturor celor care o critică. Aceste răutăți aruncate gratuit în mediul online, la adresa ei, au făcut-o să-și iasă din minți pe rețelele de socalizare.

Totul a pronit după ce influencerița a cântat o melodie care îi aparține lui Snoop Dogg. Se pare că asta a fost de ajuns pentru a declanșa un întreg scandal generat de colegii săi de breaslă. Foarte mulți oameni i-au adus acuze cum că ar fi rasistă, însă Alina nu a lăsat lucrurile așa. A scris un mesaj lung, dar foarte concentrat, prin care clarifică toată situația, chiar dacă a folosit și un limbaj un pic mai colorat. Cu acest mesaj a închis gurile rele pentru că au acuzat-o pe nedrept fără ca măcar să o cunoască. Fosta concurentă din cadrul emisiunii ”Asia Express” s-a adresat, în special, lui Chris Devour, cel cu care a avut un schimb de replici dure pe rețelele de socializare.

Ce a spus Alina Ceuașan?

“ Ziceți, băi, așa rău v-a mâncat în c#*, după ce am făcut campanii împreună și chestii, și-mi cereți poze la evenimente împreună?! Nu v-ar fi rușine, fratele meu, să veniți să ziceți că eu sunt rasistă, în p#&@ mea, că-s rasistă?! Am cântat efectiv un vers dintr-un câtec în care omul care a făcut versurile și care a cântat alături de Snoop Dogg poate să zică ce vrea p#&@ lui, că-i negru și eu, pur și simplu, am folosit cântecul, pentru că mie-mi place! Sunteți cu capul, bă!

Bă, deci, sunteți jos, jos de tot! Nu, nu eu am șters story-ul, că nu le-aș șterge, le-a șters Pufy, care acces la contul meu, pentru că am nevoie de management pe foarte multe chestii. Bă, dar nu se poate așa ceva, să mă trezesc dimineața cu chestii de genul ăsta: «Vai, ești rasistă!», «Vai, ce vor spune brandurile internaționale?». Dă-te jos din corcoduș! Brandurile internaționale și brandurile naționale – băi, voi nu înțelegeți, voi încercați să vă legați de orice, fratele meu! Ce [email protected][email protected]^ nu vă convine? Ce nu vă convine la mine, mă?! Ziceți! Și, în primul rând, ce v-am făcut eu vouă? Că eu asta nu înțeleg, adică, la modul: dacă vrei să-mi spui ceva, Chris Devour, de tine vorbesc, și de alții care ați dat mesaje din astea, dubioase și ați vorbit toată noaptea cu Pufy, după care i-ați dat block, în pana mea. Dă-mi un mesaj privat, sună-mă, frate. (…).”,a declarat Alina Ceușan pe rețelele de socializare.

Alina Ceuașna trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul său, Raul Trișa. Aceștia vor deveni, în curând, părinți pentru prima oară și se declară a fi cei mai fericiți.