Alina Ceușan a avut probleme cu poliția, pentru că este gravidă. „Mă uimește”

Alina Ceușan a avut probleme cu poliția, din cauza faptului că este însărcinată. Se pare că vedeta a fost oprită de oamenii legii în trafic, pentru că nu avea centura. Aceștia nu au crezut-o pe frumoasa vedetă că este însărcinată. Ei au spus că ar fi doar o scuză, pentru a nu fi nevoită să poarte centura de siguranță. Alina nu s-a putut abține și le-a povestit și fanilor prin ce a fost ea nevoită să treacă zilele trecute.

În trafic, Alina Ceușan a fost prinsă fără centura de siguranță. Nu s-a întâmplat acest lucru intenționat, ci pentru că burtica de gravidă nu îi mai permite acest lucru. Polițiștii nu au crezut-o deloc și i-au cerut un document care să demosntreze spusele ei.

Alina Ceușan a avut probleme cu oamenii legii

Alina Ceușan a avut probleme cu poliția și a fost la un pas de a-și lua amendă. Vedeta nu avea nicio vină, dar la început nu a crezut-o niciunul dintre ei. Nu mai are mult și își va putea strânge copilul în brațe. Până atunci, vedeta are tot felul de probleme, printre care se află și aceasta. Alina Ceușan le-a povestit fanilor cu lux de amănunte despre situația în care a fost pusă de polițiști, iar acestora nu le-a venit să creadă.

”Fața mea când polițiștii mă întreabă dacă am vreo certificare care să dovedească că sunt însărcinată. Mămă, domnule, am un buric și două bețe în loc de picioare. Chiar crezi că sunt burgeri sau beri? Mă refer la faptul că cineva te-ar minți și ar fi însărcinată doar ca să nu poarte centura de siguranță mă uimește. Purtați-vă centura de siguranță, dacă puteți. Pentru mine tocmai a ajuns la nivelul în care îmi deranjează burtica.”, a scris Alina Ceușan pe Instagram, după ce a fost deranjată de comportamentul oamenilor legii.

soacra lui Brigitte

Soacra lui Brigitte Pastramă a rupt tăcerea! Ce spune despre nora ei

Universul are propriul său parfum, cum miroase cosmosul