Așteptarea a luat sfârșit pentru Albert Oprea. Aristul a reușit să divoțeze în sfârșit de fosta lui soție, Larisa, iar acum se poate bucura liniștit de noua sa relație. Imediat după ce s-a mai liniștit el a făcut o serie de declarații despre cum s-a simțit în relația cu ea. A mai mărturisit că procesul de divorț s-a încheiat, iar acum ambii așteaptă decizia judecătorească.

Alin Oprea, fericit că a divorțat

Îndrăgitul cântăreț consideră că a fost trădat, că a fost jecmănit în stil mafiot și, de asemenea, tratat ca un sclav, ceea ce după părerea sa este inadmisibil. Partajul va avea și el loc ulterior, iar el crede că va câștiga tot ceea ce i se cuvine. În plus, el a ținut să precizeze că dacă ar fi fost respectat pentru tot ceea ce a oferit o viață întreagă, nu ar mai fi avut nicio pretenție din partea fostei sale partenere de viață.

Rămâne de văzut ce se va mai întâmpla în cazul lor, iar Alin Oprea sigur își va ține fanii la curent cu tot, așa cum a procedat și până acum.

 

„Am fost trădat, «încornorat», «jecmănit» în stil mafiot şi tratat ca un «sclav pe plantaţie», ceea ce este inadmisibil. Procesul de divorţ este încheiat, aşteptăm decizia judecătorească. Partajul se va judeca ulterior şi voi câştiga tot ceea ce mi se cuvine legal, cred în justiţie şi în dreptate. Dacă nu aş fi fost tratat în stil «mafiot», ci cu recunoştinţă şi respect pentru tot ce am oferit o viaţă întreagă, nu aş mai fi avut nicio pretenţie”, a spus artistul pentru impact.ro.