Alin Oprea și iubita lui, Medana se pot bucura acum în voie de povestea de amor care îi leagă. Dacă o perioadă îndelungată cei doi ai fost nevoiți să stea departe de ochii tuturor, nefiind cunoscute detalii despre divorțul artistului, acum nimeni și nimic nu mai stă în calea fericirii lor.

Fac bani dar se și distrează pe litoral

Alin Oprea și Medana s-au cunoscut în urmă cu doi ani, iar de atunci iubirea s-a înfiripat între ei. La vremea respectivă între solistul trupei Talisman și mama copiilor lui, Larisa Oprea, aspectele legate de un posibil divorț nu erau încă puse pe tapet.  Fosta parteneră a lui Alin se afla alături de cei doi copii în Londra, acolo unde aceștia studiau, în timp ce artistul a rămas în țară pentru a face bani după cum chiar el a declarat în repetate rânduri. Între timp, lucrurile s-au stricat în familia lor și cei doi și-au dorit să divorțeze. Din nefericire anunțul separării a venit la pachet cu un scandal uriași în care atât Larisa cât și Alin și-au strigat dreptatea.

Artistul nu s-a mai ascuns în ceea ce privește noua idilă și a recunoscut relația pe care o are cu Medana, o femeie din Cluj. Cei doi locuiau deja împreună și aveau planuri legate de viitor.  Acum, după câteva luni de la ultima înfățișare de la tribunal și implicit ultima confruntare cu mama copiilor lui, solistul trupei Talisman pare mai fericit ca niciodată. El și noua iubită petrec pe litoral un sejur îndelungat în care se bucură de vacanță, dar și muncesc. Asta pentru că artistul are concerte in fiecare seară în diferite locații, iar pe timpul zilei se relaxează alături de brunetă.Alin Oprea este de nerecunoscut inclusiv pentru mulți dintre apropiații lui. Gesturile lui arată că este îndrăgostit lulea de femeia din viața lui.

Este îngerul meu.”, a descris-o artistul pe cea alături de care are o relație.

Cei doi parteneri nu mai locuiesc în Capitală, ci în orașul natal al artistului.