După o decepție în dragoste, a venit și rândul artistului să fie fericit. Alin trăiește acum o iubire ca în filme alături de iubita lui pe care o respectă și o iubește nespus de mult. Invitat în emisiunea „Xtra Night Show”, cântărețul a povestit despre relația lor, dar și despre nuntă. 

Alin Oprea iubește din nou

Muzicianul este extrem de fericit lângă persoana pe care o iubește. A traversat o perioadă dificilă în viață, a suferit din dragoste pentru că este o persoană sensibilă, dar acum este mai bine ca niciodată. Acesta a făcut mărturisiri și despre o posibilă nuntă, dar și despre ce înseamnă femeia din viața lui pentru el.

„Cred că Dumnezeu a făcut să apară în viața mea exact în momentele cele mai grele. Din păcate pentru mine, toată viața am fost un om sensibil care s-a implicat cu tot ce a putut 100% și atunci când viața îți joacă anumite feste, suferi, însă orice suferință are un final”, a declarat Alin Oprea.

Alin Oprea este mai îndrăgostit ca niciodată. Cum se înțelege cântărețul cu iubita sa
Social media

Iubita cântărețului, îngerul său păzitor

În emisiunea la care a fost invitat, membrul trupei „Talisman” a povestit că partenera sa a apărut în cele mai dificile clipe din viața lui. Aceasta l-a sprijinit neîncetat și i-a fost alături. Acum, el are numai cuvinte de laudă la adresa ei și o consideră îngerul lui păzitor.

De altfel, artistul a mai spus că s-a axat pe formarea unei relații puternice bazată pe iubire, respect și fidelitate. Cei doi nu au pus prea mult preț pe nuntă, dar nu o exclud din plan, fiind destul de aproape de ea.

„Eu cred că logodna este o declarație de dragoste pe care ți-o poți face fără să dai un inel, fără să o ceri de nevastă. Pur și simplu, felul în care te comporți cu cineva spune totul. Vom face și pașii tradiționali, dar când va fi timpul. Nu forțăm nimic în relație. Nu mai durează mult, dar nu ar fi putut fi un moment secret”, a mai adăugat Alin Oprea.