Mădălina Ghenea nu crede în rezultatele miraculoase ale dietelor.

Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de nicio prezentare. Românca a dat lovitura peste hotare și este cunoscută de toate numele mari. Vedeta a făcut ravagii în rândul bărbaților celebri și nu este de mirare. Ghenea are un corp perfect pe care și-l menține cu multă disciplină alimentară și sportivă. 

Mădălina Ghenea are un corp de invidiat. Românca are formele perfecte și nu este de mirare că primește mereu complimente. Modestă ca de obicei, Mădălina a spus de multe ori că nu se consideră o femeie frumoasă, ci mai degrabă, una norocoasă.

Ghenea a fost mereu omul potrivit în conjunctura potrivită. Actrița a frecventat cele mai râvnite cercuri din afară și a bifat proiecte de mare succes. Faptul că a avut ocazia să joace alături de Lady Gaga nu a făcut decât să îi crească capitalul de imagine și să atragă și mai mult privirile.

Pe lângă talentul cu care s-a făcut mereu remarcată, Mădălina Ghenea mai are un as în mânecă. Și anume, silueta. Vedeta a recunoscut că nu face nimic special pentru a se menține în formă și nici nu ține vreo dietă draconică. În schimb, evită bombele calorice și crede foarte mult în postul intermitent.

Alimentul pe care Mădălina Ghenea nu-l mai consumă de ani buni. Diva are o siluetă de invidiat
social media

Mădălina Ghenea este foarte disciplinată când vine vorba de alimentație

Mădălina nu sfătuiește pe nimeni să apeleze la trucurile la care apelează ea. Vedeta a subliniat, de fiecare dată când a avut ocazia, că nu este medic. Pur și simplu, a descoperit metodele care dau roade în cazul ei și merge la sigur.

Astfel, diva stă departe de tot ceea ce înseamnă gluten, grăsimi sau zaharuri. Pe lângă asta, din când în când, ține și post, dar nu pentru a slăbi, ci pentru a detoxifia organismul. Toate aceste mici artificii funcționează de minune pentru ea. Rezultatele sunt mai mult decât vizibile și vorbesc de la sine.

„Nu sunt doctor, așa că nu pot recomanda nimic, dar pentru mine funcționează nu ca dietă, ci ca o curățare, mă face să mă simt mai bine. Deci da, am încercat-o și mi-a plăcut.”, a spus Mădălina pe Instagram.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.