Iulia Vântur este considerată una dintre cele mai frumoase românce. Ea locuiește de aproape 10 ani în India, alături de iubitul ei Salman Khan. Totuși, silueta sa impecabilă i-a făcut pe mulți să se întrebe cum se menține în formă. Iată ce aliment nesănătos consumă vedeta aproape în fiecare seară. 

Iulia Vântur este fără îndoială una dintre cele mai frumoase românce. Artista locuiește în India, de mai bine de 10 ani, alături de iubitul ei, Salman Khan. Vedeta și-a construit o carieră de succes în industria muzicală în India.

Pe lângă cariera sa de succes, vedeta are și o siluetă la care multe femei visează. Cu toate acestea, Iulia Vântur nu poate renunța la un aliment nesănătos, pe care îl mănâncă noapte de noapte.

social media

Ce mănâncă Iulia Vântur în fiecare seară

La cei 42 de ani ai săi, Iulia Vântur pare că ar fi descoperit elixirul tinereții. Iubita lui Salman Khan arată excepțional și are o siluetă de adolescentă, care stârnește multă invidie în rândul femeilor.

Iulia Vântur este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate mare de fani. Ea îi ține pe aceștia la curent cu mai tot ce face în viața sa de zi cu zi. Cu toate că este foarte ocupată și o mare parte din timp stă mai mult pe drumuri, ea își găsește timp să se întoarcă și la cei dragi de acasă.

În ciuda siluetei sale de invidiat, Iulia Vântur a mărturisit, recent, alimentul nesănătos pe care îl consumă noapte de noapte. Astfel, nu poate trece o seară în care Iulia Vântur să nu înfulece o pungă mare de pufuleți, un obicei pe care îl păstrează încă din copilărie.

„Părinții și oamenii dragi mie…știi cum e. Omul sfințește locul! Mai sunt anumite momente în care mi-e dor să ies în parcul în care ies de obicei, să mănânc anumite chestii…am și eu niște ritualuri ale mele din copilărie.

Îmi place să mănânc pufuleți și să stau la mine, pe canapea. Asta este cea mai mare relaxare! Pufuleții ăia clasici, ăia care n-au niciun gust.”, a declarat Iulia Vântur în cadrul unui interviu pentru wowbiz.ro