Unele dintre cele mai iubite și urmărite vedete de televiziune este Andreea Mantea. Ea ține foarte mult la imaginea sa. Astfel, ea a decis că are nevoie de o schimbare radicală în viața ei. Ea a renunțat la anumite alimente care nu-i fac bine și o îngrașă.

Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Postările ei sunt urmărite și apreciate de mii de fani, dar mai ales de tinerele domnișoare.

Totuși, vedeta a anunțat cu ceva vreme în urmă că dorește să-și schimbe dieta. Motivul este unul cât se poate de simplu. Andreei nu-i plăcea ce vede în oglindă. Astfel, tinerele fane s-au grăbit să o întrebe la ce alimente a renunțat pentru a avea o siluetă de invidiat.

social media

Andreea Mantea a renunțat la anumite alimente pentru a avea o siluetă de invidiat

Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc. Astfel, fiind un om care ține mult la imaginea sa, ea a decis că este timpul pentru o schimbare radicală în viața ei. Așadar, este vorba despre alimentele care nu-i fac bine și care pun kilograme pe șolduri.

Mai mult, ea a anunțat că trece la o dietă de slăbire. Astfel, tinerele fane au fost curioase să afle care sunt alimentele la care Andreea Mantea va renunța. În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit că va renunța la ceapă, cireșe și sushi.

„Am încercat să renunţ la a mânca din ceea ce ştiam eu că nu îmi face bine, fac mult sport şi aşa am văzut rezultate foarte bune. În 3 luni de zile am reuşit să dau jos 10 kilograme.

Fac în jur de 45 de minute de mişcare în fiecare zi, fie că este sport prin dans sau mers la sală. Iată că am avut rezultate. Când trişez, a doua zi fac mai mult sport.

Spre exemplu, astăzi am făcut 500 de abdomene, nu 400, ca de obicei.Vreau să mă tonific, apoi să mă menţin. Consider că pot să am grijă la ce mănânc”, a zis Andreea Mantea.