Acum, Mihaela Rădulescu se poate bucura de o siluetă de invidiat. Vedeta este foarte atentă la ce mănâncă și face foarte mult sport. Deși acum are un corp spectaculos, în trecut, vedeta a avut probleme cu kilogramele, atunci când a rămas însărcinată. Mihaela luase în greutate 32 de kilograme în plus.

Mihaela Rădulescu se numără printre cele mai îndrăgite și apreciate vedete de la noi din țară. Acum, datorită ambiției, diva de la Monaco are o siluetă de invidiat. Ea a reușit să slăbească 32 de kilograme, după ce pe parcursul sarcinii a acumulat foarte multe kilograme în plus.

social media

Cum a reușit Mihaela Rădulescu să slăbească

Mihaela Rădulescu are foarte mare grijă de aspectul ei fizic. Diva de la Monaco preferă să facă sport, dar să aibă și o alimentație sănătoasă. Astfel, ea a apelat la sfaturile specialiștilor și a reușit să dea slăbească 32 de kilograme. Mai mult, îndrăgita vedetă a mărturisit și care au fost alimentele la care a renunțat pe parcurs.

„Cea mai bună dietă e aia în care ești fericit, mănânci ce-ți place, te simți bine, iubești dacă îți dau mana și soarta și.. atât. Eu nu mă abțin de la nimic. Mănânc mult mai des și mai puțin, asta e singura forma de disciplină alimentară. Dar când vine o nenorocire culinară, nu pot să mă abțin. (….)

Am înțeles demult că prăjelile în ulei nu fac bine, că masa de seară trebuie să fie lejeră și devreme, că gustările dintre mese te fac sa mănânci mai puțin și că la masă trebuie să stai pe îndelete, dacă tot are nevoie creierul de 20 de minute ca să înregistreze senzația de satietate.

Știu sigur că-mi face bine să beau multă apă și niscaiva ceaiuri, știu să mă abțin de la dulciuri și ronțăieli, prețuiesc orice aliment neîncarcat cu îngrășăminte sau pesticide”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Răduleascu a luat multe kilograme în greutate în perioada în care a fost însărcinată, dar a reușit să slăbească pe parcurs.  Acum, diva de la Monaco se poate bucura de o siluetă de invidiat la vârsta de 52 de ani.