Pentru a avea o viață lungă și plină de sănătate, nu uita să incluzi cerealele în masa de Revelion.

Tăițeii, macaroanele, orezul sau orzul sunt surse bogate în fibre și simbolizează în cultură asiatică o viață lungă și fericită. Așadar, alege tăițeii lungi pentru a-ți asigura un viitor prosper.

Dacă vrei să ai parte de abundență și noroc în noul an, nu uita să pui pește pe masa de Revelion. O zicală spune că „Nicio masă fără pește”, iar acest obicei are în spate o înțelepciune străveche. Consumat întreg, peștele simbolizează abundența și promite să-ți aducă noroc cu porție.

Nu uita să incluzi rodii în meniul tău de Revelion, deoarece acest fruct are puterea de a-ți asigura un an întreg de noroc. În Turcia, se crede că consumul rodiei în noaptea dintre ani îți aduce o doză consistentă de noroc pentru întregul an următor. Culoarea roșie a acestui fruct este asociată cu sănătatea și vitalitatea.

Fructe rotunde pentru prosperitate și sănătate!

Indiferent dacă le mănânci sau doar le pui pe masă, fructele rotunde au un loc de cinste în seara de Revelion. Citricele, merele, rodiile sau orice alt fruct cu forma rotundă sunt considerate aducătoare de sănătate, vitalitate și prosperitate. Nu uita să te bucuri de aceste minunate daruri ale naturii în noaptea dintre ani.

Alimentele care nu trebuie să îți lipsească de pe masa de Revelion! Vei avea noroc la bani tot anul

Dacă îți dorești atât bani, cât și sănătate în noul an, nu trebuie să lipsească legumele verzi de pe masa de Revelion. Verdele este culoarea banilor, așadar alege să faci garnituri de salate cu ceapă verde, foi de salată, spanac sau castraveți. Astfel, vei atrage energia pozitivă a banilor și vei beneficia de un corp sănătos.

12 boabe de struguri pentru belșug în fiecare lună!

Nu poți să treci peste noaptea dintre ani fără să savurezi douăsprezece boabe de struguri, un simbol al belșugului. Este o tradiție care ne promite că, dacă mâncăm struguri chiar la miezul nopții, vom avea noroc și sănătate în fiecare lună a anului viitor. Așadar, nu uita să savurezi aceste delicioase boabe și să atragi belșugul în viața ta.