Ca orice mămică, Nicole Cherry a acumulat câteva kilograme în timpul sarcinii. Însă, recent, artista s-a pus pe slăbit. Iată ce alimente au ajutat-o pe îndrăgita cântăreață să slăbească radical.

Nicole Cherry are o siluetă la care multe femei visează, după ce a devenit mămică în urmă cu șapte luni. Ea a revenit la forma inițială de dinainte de a rămâne gravidă, într-un timp record. Cu mici sacrificii și cu puțină ambiție, artista a reușit să arate extrem de bine.

social media

Alimentele care au ajutat-o pe Nicole Cherry să slăbească considerabil

Se pare că Nicole Cherry nu a urmat o dietă strictă. Totuși, ea a avut grijă la cantități și a încercat să-și formeze un stil de viață mult mai sănătos decât de obicei.

„Nu mai mănânc produse din faină albă și zahăr, ci totul este integral. Însă, nu am scos pâinea din alimentație, pentru că, la sfaturile antrenoarei, la vârsta mea, nu este cazul. Am ales variantele sănătoase – pâine integrală/orez sălbatic /paste integrale!

Carne slabă și pește, pentru că toate au proteine, grăsimi, carbohidrați, dar sunt astfel calculate, pentru a-mi modela frumos trupul”, a spus Nicole Cherry.

Anul trecut, pe data de 27 noiembrie, Nicole Cherry a adus-o pe lume pe micuța Anastasia, primul ei copil. Surprinzător pentru majoritatea fanilor ei, cântăreața are un corp de nota 10 la care foarte multe femei din ziua de astăzi visează. Are o talie subțire ca de fotomodel și foarte bine tonifiată. Mai mult decât atât, fanele au fost curioase să afle care este motivul pentru care Nicole Cherry nu are deloc celulită pe picioare.

Astfel, pentru acest lucru, cel mai bun „aliat” pentru celulita nedorită de pe picioare este masajul anticelulitic cu bețe de bambus, la care Nicole Cherry a apelat. În momentul de față, artista se simtă mai fericită ca niciodată alături de fetița și soțul ei.