Vladimir Drăghia și Alice vor deveni părinți pentru a doua oară.

Alice Cavaleru se pregătește să devină pentru a doua oară, iar emoțiile sunt la cote maxime. Vedeta și iubitul ei mai au o fetiță, dar asta nu înseamnă că nu sunt nerăbdători să facă cunoștință și cu al patrulea membru al familiei.

Alice Cavaleru este una dintre cele mai proaspete mămici din showbiz. Vedeta și-a anunțat în urmă cu câteva săptămâni sarcina și le-a promis fanilor că îi va ține la curent cu evoluția ei. Din păcate, Alice nu a avut să le dea numai vești bune, iar una dintre veștile proaste au venit chiar ieri.

Partenera lui Vladimir Drăghia a ajuns de urgență la spital, după ce a fost mușcată de o căpușă. Deși știa că este sezonul lor, Alice nu s-a gândit nicio secundă că ar putea fi victima lor. Căpușa a mușcat-o pe vedetă chiar de burtică, așa că a fost nevoie să apeleze la medici pentru a o îndepărta cum trebuie.

Alice Cavaleru, iubita lui Vladimir Drăghia a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta însărcinată în patru luni
Instagram

Alice Cavaleru a ajuns la timp la spital

De asemenea, Alice i-a avertizat pe toți fanii ei să aibă mare grijă la căpușe și că nu este deloc de joacă cu ele. Iubita lui Vladimir Drăghia a tras o sperietură de zile mari și și-a făcut griji pentru sarcină. Fiind deja însărcinată în luna a patra, vedeta nu a putut să ia niciun medicament, ceea ce înseamnă că recuperarea se face mult mai greu.

„A început sezonul căpușelor și vă rog să aveți mare grijă! Eu m-am trezit cu una lipită de burtica mea. Deși am citit atât de multe despre căpușe, cu greu mi-am dat seama ce este- atât de mică era.

Ulterior am aflat că nu era mică deloc- se hrănise chiar bine cu sângele meu. Am mers la spital să o îndepărteze la chirurgie. Căpușele se scot doar cu o pensetă specială. E o anumită tehnica. Nu trageți de ea, nu aplicați nimic pe ea”, le-a transmis Alice Cavaleru.

Recent, mai exact în ziua de Paște, vedeta și soțul ei au dezvăluit sexul bebelușului. Deși Vladimir era convins că de data asta va avea băiețel, realitatea a fost alta. Alice este însărcinată, pentru a doua oară, tot cu o fetiță.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.