Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a trecut demult de pragul copilăriei. Și-a transformat total înfățișarea, iar fanii de pe rețelele de socializare o admiră pentru frumusețea sa. Se pare că are foarte mult succes pe rețelele de socializare și este plăcută publicului. Alexia face clipuri pe care le postează pe canalul de YouTube, dar este foarte activă și pe Instagram. Nu cu mult timp în urmă, tânăra și-a surprins fanii din mediul online cu o nouă schimbate de look.

Alexia Eram își ține fanii ”în priză” contant, pare-se. Aceasta nu se sfiește să adopte cele mai în vogă look-uri prin care să-și inspire fanii. Așa s-a întâmplat și de această dată când fiica prezentatoarei Andreea Esca a publicat o imagine cu totul specială pe rețelele de socializare. Oare despre ce să fie vorba? Ca ținută, aceasta a optat pentru un hanorac într-o culoare roz, fapt care îi evidențiază piesa de rezistență din fotografie. Este vorba despre părul ei, căci și-a pus o perucă blond platinat. Mulți fani au complimentat-o, iar unii dintre ei i-au spus chiar că seamănă izbitor cu frumoasa cântăreață Antonia.

„Credeam că ești Antonia / Woooow, cât de bine semeni cu Antonia machiată așa / Semeni cu Antonia / Ce am crezut că e Antonia în pozele astea”, au spus fanii Alexiei Eram din mediul online.

Alexia, fiica Andreei Esca, atât de frumoasă încât a fost confundată cu Antonia
Alexia, fiica Andreei Esca, atât de frumoasă încât a fost confundată cu Antonia

Alexia Eram, relație de iubire cu Mario Fresh

Alexia Eram nu este singură, însă! Aceasta trăiește o poveste de dragoste alături de partenerul ei, Mario Fresh. Este o relație serioasă, pentru că sunt împreună de aproximativ 3 ani de zile. Pentru moment, viețile lor nu le oferă posibilitatea să se intersecteze prea mult, căci Alexia Eram studiază la Londra. Cu toate că relația lor este una la distanță momentan, cei doi au visuri mari în ciuda tuturor speculațiilor apărute cu privire la despărțirea lor, au continuat să le dea peste nas răutăcioșilor și să fie, în continuare, extrem de fericiți unul lângă celălalt.

Mario Fresh este foarte iubit de familia Alexiei Eram, dar mai ales de Andreea Esca. Știrista de la Pro TV îl tratează pe iubitul fiicei sale ca pe propriul copil, petrec sărbătorile împreună, merg în vacanțe și se distrează pe cinste.