Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai iubite, apreciate și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Fiica Andreei Esca este un influencer de succes pe social media, fiind, de asemenea, considerată una dintre cele mai frumoase tinere din România.

În același, prin prisma job-ului pe care îl are, aceasta este invitată la multe evenimente, iar recent ea a mers neînsoțită și a fost abordată la petrecere de un celebru milionar.

Alexia Eram, abordată de un milionar faimos

În urmă cu doar câteva zile, fiica Andreei Esca a mers fără Mario Fresh la un eveniment care s-a desfășurat în Capitală.

Îmbrăcată într-o rochie albă, mulată, cu multe decupaje, care îi punea forma fizică în evidență, Alexia Eram a atras toate privirile. Ba chiar, la un moment dat, tânăra a fost surprinsă în compania unui cunoscut milionar, care s-a făcut cunoscut prin intermediul unei emisiuni TV.  Este vorba despre Sebastian Dobrincu.

Sursa: Colaj Substantial

Cei doi au fost surprinși de jurnaliștii publicației Ciao, în timp ce au petrecut minute bune împreună.

Fotografia i-a pus pe fani pe jar. Nu a fost, însă, vorba despre vreo apropiere suspectă, ci cel mai probabil cei doi se cunosc foarte bine și sunt buni prieteni.

Se gândesc Alexia Eram și Mario Fresh să facă pasul cel mare?

Weekend-ul acesta, cei doi îndrăgostiți au mers la o nuntă, unde nu doar că s-au distrat pe cinste, dar la final Alexia Eram a prins buchetul, iar potrivit mitului, cea care reușește este următoarea la rând să se mărite.

Așadar, se pare că și Mario Fresh cunoaște foarte bine această „tradiție”, căci imediat cum a văzut-o pe iubita lui cu buchetul în brațe s-a făcut nevăzut.

Imaginile au fost postate chiar de artist pe rețelele de socializare, iar filmulețul său a devenit viral pe internet și a stârnit multe hohote de râs.