Alexia și Mario Fresh alcătuiesc unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de 4 ani, iar dragostea li se citea pe chip până de curând. Asta pentru că aceștia nu au mai apărut împreună de o lungă perioadă de timp. Mai exact,  de aproape două săptămâni.  Dincolo de acest aspect, un alt detaliu i-a pus pe gânduri pe cei care îi urmăresc pe cei doi pe rețelele de socializare.

Artistul nu o mai urmărește pe Instagram

Relația dintre Mario Fresh și fiica Andreei Esca a fost mereu în centrul atenției presei mondene. Cel puțin până în prezent, nu au fost scoase la iveală aspecte care să lase de înțeles că ceva scârțâie în povestea lor de dragoste. De altfel, artistul nu a ezitat să își exprime sentimentele public față de iubita lui ori de câte ori a avut ocazia. Cei doi erau de nedespărțit inclusiv la multe dintre concertele prin țară pe care artistul le avea. Acum, relația lor a fost pusă sub semnul întrebării de fanii celor doi care au observat câteva detalii ce ar duce cu gândul pe oricine la o posibilă despărțire.

Alexia a petrecut weekend-ul trecut la mare doar alături de prietenii ei, în timp ce Mario s-a aflat în Capitală. Acum, vedeta a postat pe Instagram o nouă imagine prin intermediul căreia își anunță fanii că este pregătită de o vacanță. Fotografia este realizată chiar înainte de îmbarcarea în avion și deși mulți ar fi crezut că influencerița călătorește alături de iubitul ei, ei bine, acest lucru nu se întâmplă.

Fiica Andreei Esca nu a divulgat însă unde urmează să plece cu avionul, dar de acest aspect s-a ocupat mama ei care i-a lăsat un comentariu la obiect.

Lamareee♥️„, a scris jurnalista pe contul Alexiei de Instagram.

Dincolo de faptul că este surprinsă mai mereu fără partenerul ei, un alt detaliu o dă de gol pe Alexia Eram că nu ar mai forma un cuplu cu Mario. Artistul nu o mai urmărește pe Instagram, însă acest lucru nu este valabil și în ceea ce o privește pe influenceriță.