Alexia Eram și Mario Fresh au trăit una din cele mai memorabile experiențe de vacanță. Cei doi îndrăgostiți au petrecut trei zile de neuitat pe cel mai mare vas de croazieră din lume, în primul mini-circuit al acestuia în Europa.

Îndrăgitul cuplu s-a îmbarcat în Barcelona pentru o mini-vacanță de 2 nopți, timp în care vasul maiestos, de 18 etaje și aproape jumătate de kilometru lungime, a navigat pe Marea Mediterană și a oprit pentru o zi în Valencia.

Alexia și Mario au decis să meargă cel mai mare vas de croazieră din lume întrucât au avut la dispoziție  numeroase posibilități de distracție și de a trăi experiențe de-a dreptul palpitante: s-au dat în tobogane cu apă lungi de peste o sută de metri, au zburat pe tiroliană deasupra vasului, la 25 de metri înălțime, au jucat baschet și tenis pe terenuri imense aflate pe ultima punte, au plutit pe valuri la un simulator de surf impresionant, au mers la patinaj, s-au plimbat într-un parc imens, în centrul vasului, au făcut baie în piscine de dimensiuni olimpice și s-au relaxat în jacuzzi cu pereți transparenți, aflate la marginea vasului.

Cuplul, tratat ca marii regi pe vasul de croazieră

Aflați pe cel mai impresionant și mare vas de croazieră din lume, Alexia Eram și Mario Fresh au fost nelipsiți de la sala de fitness. Aceasta se întinde pe o suprafață de 400 mp, fiind cea mai mare sală de fitness de pe un vas de croazieră. Este o sală dotată cu aparatură de ultimă generație. După fiecare antrenament, Alexia și Mario s-au delectat cu shake-uri proteice la Vitality SPA Cafe, o cafenea ce servește doar specialități sănătoase. Smoothie-uri și shake-uri proteice care se găsesc exclusiv în interiorul zonei SPA.

Sursa: Instagram

Frumoasa Alexia nu a lipsit nici de la orele de yoga care au loc în fiecare dimineață, la ora 06:30, exact la răsăritul soarelui. Este un prilej de a întâmpina ziua într-un mod relaxant, dar totodată plin de energie.

Pe vas există peste 30 de restaurante și baruri. Unele cu specific, ce poartă semnătura unor Chefi faimoși la nivel mondial. Alexia Eram și Mario Fresh au luat cina, într-una dintre seri, la Giovanni’s. Vorbim despre un restaurant italienesc ce servește preparate obținute din ingrediente certificate bio ce provin de la ferme și producători locali din Italia.

Alexia și Mario Fresh, look inspirat de Pharell

Cei doi amorezi au purtat șlapii Adidas făcuți celebri de Pharrell în numeroasele lui apariții publice. Încălțările se poartă cu șosete și reprezintă trendul verii. Alexia și Mario nu se dezic de la statutul lor de fashion icons și au atras toate privirile pe vasul de croazieră cu lookul lor neconvențional, în cele mai hot tendințe ale anului 2022.

„A fost pentru prima dată când am mers împreună pe un vas de croazieră. Și mă bucur foarte mult că am trăit împreună această experiență. Eu am mai fost cu părinții mei în urmă cu mulți ani. Însă acum a fost cu totul diferit.

Am petrecut cu Mario trei zile pe cel mai mare vas de croazieră din lume, un vas nou-nouț, care tocmai a ajuns în Mediterană. Este pur și simplu, imens, ca un oraș plutitor. Are 18 etaje și 362 de metri lungime. Noi am avut cabina la etajul 12 și este superb să privești din balcon marea, răsăritul și apusul soarelui”, a povestit Alexia Eram.

Cei doi s-au bucurat de multe activități, majoritatea sportive, care i-a menținut în formă pe toata durata croazierei.

Wonder of the Seas este, la momentul, cel mai impresionant vas de croazieră din lume, lansat de Royal Caribbean. Ambarcațiunea se va află toată vara în Europa și va avea circuite de o săptămână în vestul Mediteranei. Cu pornire din Barcelona și opriri de o zi în Palmă de Mallorca, Marsilia, Florența, Roma, Napoli.