Alexia Eram și Mario Fresh își surprind zilnic fanii. Chiar zilele trecute, cuplul le-a făcut și o farsă.

Alexia și Mario se află de câteva zile în vacanță, în Dubai. Se pare că plecarea le-a prins foarte bine, căci oricine poate să vadă cât de fericiți sunt. Dacă zilele trecute Mario i-a făcut pe fani să creadă că Alexia este gravidă, astăzi cei doi au postat o poză mai intimă.

Dragostea e mare

Alexia Eram și Mario Fresh, în ipostaze intime! Cum s-au fotografiat cei doi, în hotelul din Dubai. FOTO
Instagram

Chiar dacă sunt departe de România, Alexia și Mario își țin fanii la curent cu tot ce fac. Pe lângă farse și poze incitante, cei doi au grijă să le povestească internauților cum decurge vacanța lor.

“Plouă afară, e urât și înnorat. Am ajuns, ieri dimineața la 5 la Dubai, ne-am băgat la somn, eram rupți de oboseală. Apoi ne-am plimbat prin oraș. Am mers să mâncăm la un restaurant grecesc, unde am spart farfurii și am mâncat un desert divin. Mergem acum la spa pentru că plouă și facem masaj la piscină. Diseară mergem la un restaurant cu specific iranian.Merg la sală în fiecare zi ca să rămân la niște kilograme decente.

Aici la hotel ne-au primit foarte drăguț. Are o priveliște minunată hotelul, e foarte relaxant. Marți schimbăm hotelul și vineri iar îl schimbăm. Am zis să mergem la câte un hotel în fiecare parte a Dubaiului, ca să vedem mai multe locuri”, a povestit Alexia Eram pe Instagram.

Cei doi se bucură de timpul petrecut împreună și este limpede că aveau nevoie de o vacanță, departe de muncă. Iar încet-încet, cei doi dau de înțeles că au planuri serioase de viitor. Poate că anul 2022 o să vină cu câteva surprize și pentru Alexia, cât și pentru Mario.

„Se va întâmpla, staţi liniştiţi. I-am zis că vreau să fie ceva foarte special.”, a declarat Mario Fresh la emisiunea lui Cătălin Măruță.