Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Despre povestea lor de dragoste s-au scris multe până acum. Cei doi artiști sunt împreună de foarte multă vreme, dar se iubesc la fel ca la început. Au dat dat dovadă de foarte multe ori că relația lor este una puternică și că nimic nu poate sta în calea fericirii lor.

În ultima vreme, îndrăgostiții au fost implicați într-un scandal cu Alex Velea. Ei s-au atacat în mod constant pe Instagram fără să țină cont de consecințe. Cântărețul a refuzat să dezvăluie motivul pentru care au rupt orice fel de prietenie, pentru că a vrut să lase lucrurile așa cum au picat.

Alexia Eram și Mario Fresh și-au supărat fanii

După ce Alex Velea a postat în vlog în care explica tuturor care este motivul scandalului, Mario a luat atitudine. El a postat pe Instagram o imagine cu un tatuaj făcut în cinstea celor de la Golden Boy Society. În plus, a mărturisit că el va fi parte din familie pe viață.

”Am fost un GoldenBoy de la bun început și așa o sa rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viața. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios si foaaaarte lung; iar atunci când am intrat pe autostradă ne-am separat. Ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a făcut, dar e ok si așa… povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta… ”, a zis Mario Fresh.

Alexia Eram și Mario Fresh, criticați dur de fani. Totul a pornit de la o fotografie: ”Nu aveți bun simț”
Instagram

După toate acestea, Alexia Eram și Mario Fresh au postat o imagine care le-a atras imediat atenția fanilor. În fotografia respectivă apar cei doi îndrăgostiți, care par mai fericiți ca oricând. Fanii lor sunt extrem de atenți la detalii și nu s-au putut abține să nu comenteze faptul că poza respectivă nu este tocmai potrivită. Bineînțeles că lor nu le pasă deloc de gurile rele și se bucură de fiecare clipă împreună.

„Nu aveți bun simț”, „Ar trebui să vă fie rușine de părinți voștri voi așa sunteți minunați”, „Dacă vă vede corona …..”,  sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor.