Alexia Eram este foarte strictă cu programul ei și nu trece nicio zi în care să nu facă sport.

Alexia Eram este una dintre cele mai urmărite adolescente de pe Instagram. Fiica Andreei Esca a înțeles că această faimă vine la pachet și cu o anumită responsabilitate. Tocmai de aceea, pe pagina sa personale, tânăra încearcă să promoveze un stil de viață cât mai sănătos și mai echilibrat.

Alexia Eram nu a fost niciodată adepta exceselor, indiferent de natura lor. Cei care au aruncat un ochi pe pagina de Instagram a acesteia, sigur au observat trupul sculptat al vedetei. Ei bine, pentru a avea astfel de rezultate, iubita lui Mario Fresh muncește din greu, iar rutina ei presupune cel puțin o serie de exerciții pe zi.

Alexia nu se rezumă doar la a face sport la sală, ci îmbină mai multe tipuri de exerciții. Fiica Andreei Esca merge de mai bine de un an la pilates. Atunci când are timp, face și sesiuni de remodelare corporală la una dintre cele mai cunoscute clinici din Capitală.

Alexia Eram, secretele unei siluete de invidiat. Ce dietă urmează iubita lui Mario Fresh pentru a se menține în formă
Instagram

Alexia Eram nu se lasă până când nu va avea pătrățele

Influencera nu are avea astfel de rezultate spectaculoase dacă nu ar fi foarte atentă și la caloriile pe care le consumă într-o zi. Alexia Eram își calculează cu mare grijă fiecare masă, iar micul dejun are grijă să fie mereu consistent, dar slab caloric.

De cele mai multe ori, aceasta primește întrebări despre meniul ei zilnic. Șatena nu a stat prea mult pe gânduri și a decis să le arate fanilor ce consumă într-o zi obișnuită. Chiar dacă aleargă de colo-colo pentru diverse proiecte, Alexia nu sare niciodată peste micul dejun. Iubita lui Mario Fresh a renunțat la a mai apela la firme de catering și a început să își prepare singură mesele.

Astfel, într-o dimineață obișnuită, Alexia Eram mănâncă două felii de pâine Vita Silhoutte, o felie de șuncă; o lingură de cottage light, câteva felii de ardei capia și 3-4 roșii cherry.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.