La doar 21 de ani,Alexia Eram își ia în serios rolul de creator de conținut, mai ales că are și studii în domeniul publicității. Vedeta are numeroase colaborări din care reușește să încaseze bani frumoși.Alexia susține și diferite shooting-uri foto unde este nevoită să îmbrace diverse ținute sau să poarte anumite accesorii.

A abordat un look exotic

Fiica Andreei Esca a participat alături de multe alte vedete de la noi la un eveniment de lansare a unei colecții de bijuterii de lux. Alexia a abordat un look exotic, cu un machiaj chic și o rochie cu un design îndrăzneț. Cum era de așteptat, multe priviri au fost îndreptate către tânăra influenceriță.

Sursa foto:Instagram

S-a întors recent din Dubai

De curând Alexia s-a întors înapoi în România după ce a petrecut o perioadă în Dubai. Dacă mulți se așteptau ca vedeta să ajungă acolo doar pentru relaxare, ei bine, nu a fost deloc așa. Fiica jurnalistei de la PRO TV a realizat noi proiecte și colaborări pentru jobul de influencer pe care îl adoră. Alexia a recunoscut că toți banii pe care îi încasează provin din munca pe care o prestează în domeniul online.

„„Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube. Din social media îmi iau toate veniturile.”, mărturisea vedeta.

Relația cu Mario Fresh, sub semnul întrebării

Alexia și Mario sunt împreună de aproape 5 ani, perioadă în care relația lor a fost intens dezbătută. Cei doi au trecut prin momente dificile, însă de fiecare dată s-au împăcat. Ultima dată însă, fanii cuplului au crezut că despărțirea a fost definitivă având în vedere că pentru câteva săptămâni bune, cei doi porumbei nu au mai apărut împreună în nici o ipostază. Lucrurile par să fi intrat pe un făgaș normal acum între cei doi, Mario fiind alături de iubita lui inclusiv în Dubai.