Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de mai bine de patru. Mulți tineri de vârsta lor erau invidioși pe relație lor, care din punctul lor de vedere era un perfectă. Ei bine, nici viața lor nu este una roz, așa cum au lăsat să se vadă în cele mai mult cazuri. Acum câteva zile bune, s-a scris despre ei că s-ar fi despărțit, dar din fericire pentru ei, au reușit să să își rezolve toate problemele.

Alexia Eram, moment de sinceritate în direct

Fiica Andreei Esca a fost recent invitată în cadrul emisiunii pe care o moderează Cătălin Măruță la Pro TV și a vorbit despre povestea de iubirea dintre ea și artist. La momentul actual, aceștia sunt foarte bine, iar tânăra consideră că inima este completă.

„Inima este completă. (…) Da, este dragoste. Multă dragoste. Mereu a existat iubire. În relații există bune și rele, urcușuri și coborâșuri, perioade grele și mai puțin grele.””, a declarat fiica Andreei Esca, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Alexia Eram, noi detalii despre despărțirea de Mario Fresh: "În relații există bune și rele"

Alexia Eram și iubitul ei au o relație normală, în care există tot felul de discuții și perioade mai puțin frumoase care pun la grele încercări relația. Cel mai important este că, deși ajunseseră într-un punct mort, au știut cum să gestioneze problemele și au găsit un numitor comun. Mai mult de atât, au planuri serioase de viiitor și își doresc un copil împreună.

Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a mai povestit iubita lui Mario Fresh.