Alexia Eram este una dintre cele mai cunoscute influencere din garda nouă. Alexia încă se luptă să scape de anumite etichete și vrea să le demonstreze tuturor că este independentă. De la ”fiica Andreei Esca” și ”iubita lui Mario Fresh, influncera vrea să fie cunoscută doar ca Alexia. Cei care o urmăresc în online știu că aceasta are un capital de imagine uriaș. Asta plus background-ul i-au garantat Alexiei succesul și faima.

Alexia Eram este independentă financiar de doi ani

În ultima vreme, Alexia a fost în centrul atenției. Relația ”du-te, vino” dintre ea și Mario Fresh a ocupat primele pagini, iar acum Alexia a preluat controlul. Influencera a fost invitată în podcastul lui Radu Țibulcă, acolo unde a pus accentul doar pe propria persoană. Radu este foarte bun prieten cu Mario Fresh, așa că discuția a fost una amicală.

Alexia Eram a povestit despre copilăria ei, dar și despre planurile de viitor. Iubita lui Mario a detaliat cum și-a petrecut fiecare vacanță în Franța, dar și pe meleagurile noastre. De obicei, Radu vizează în podcasturile lui cele mai mari curiozități ale fanilor, așa că nici Alexia nu a scăpat de această regulă nescrisă.

Fiica Andreei Esca, primii bani din online

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că online-ul este o sursă de venit pentru multe persoane. În această categorie se înscrie și Alexia Eram. Tânără creează conținut pe toate platformele sociale și nu este de mirare că cifrele din conturi continuă să crească. Alexia a declarat că este independentă de mai bine de doi ani. Iubita lui Mario Fresh a reușit deja să își ia un apartament din banii proprii, dar și să călătorească foarte mult.

Radu Țibulcă a forțat un pic nota și a vrut să afle cifra exactă pe care o are Alexia în conturi, dar nu a reușit. Diplomată la fel ca mama ei, Alexia nu a vrut să dea detalii despre situația financiară, ci a spus doar că se descurcă foarte bine.