Alexia Eram are mereu timp pentru ea.

Alexia Eram găsește mereu timp pentru ea în ciuda programului aglomerat. Aceasta se relaxează la un serial sau un film bun și uită de stresul acumulat peste zi. Dar care sunt aparițiile cinematografice îndrăgite de fiica Andreei Esca.

Alexia Eram se poate considera o tânără norocoasă. Ea are tot ce își dorește, o familie frumoasă, o relație armonioasă cu Mario Fresh și o carieră în ascensiune. Proiectele de peste zi o țin mereu în priză și ea demonstrează mereu că poate tot mai multe. Muncește din greu pentru a obține tot ceea ce visează.

Fiica Andreei Esca le-a spus urmăritorilor săi că preferă câteva seriale de pe Disney. Ele sunt variate și din diverse domenii, iar unele, chiar amuzante care te fac să râzi cu gura până la urechi. Printre preferatele sale se numără The Kardashians, Familia Simpson sau Anatomia lui Grey. Nici animațiile nu sunt departe, iar filmele Marvel cu supereroi se numără printre preferate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

„Obișnuiesc să mă uit la câte un serial când am timp acasă, la plajă sau în avion să mă relaxez, cu o pungă de popcorn și un suc. În ultima perioada am folosit Disney+ unde mă uit la mai multe seriale. Serialele mele preferate sunt: The Kardashians, Anatomia lui Grey și Familia Simpson dar și animații precum Ice age, Cruela și Cenușăreasa sau filmele cu super eroi Marvel.”

Alexia Eram nu vrea să calce pe urmele mamei

Alexia Eram și-ar dori să își deschidă o afacere în care să se dedice 100%. Totodată, lumina reflectoarelor este ca a doua casă, astfel că nu s-ar vedea în anonimat. Va continua cu ceea ce face în mediul online, dar se gândește și la o emisiune proprie.

„Momentan, nu știu, poate fac un curs sau un master. Vreau să continui pe partea de social media cu toate proiectele pe care le am momentan, vreau să evoluez pe toate planurile astea. Poate îmi deschid și eu ceva. Pe partea de business, nu cred că o să fac asta. Mie îmi place să fiu în lumina reflectoarelor, de ce să vă mint. Mi-ar plăcea mai mult să merg spre direcția mamei mele, cu o emisiune ceva, decât pe cea a tatălui cu businessuri. Poate Aris, că el mai mult pe business”, a spus Alexia Eram.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.