Fanii Alexiei Eram sunt obișnuiți ca vedeta să emane mereu energie bună pe Instagram și să fie cu zâmbetul pe buze.

Din păcate, în urmă cu doar câteva ore, fiica Andreei Esca le-a spus tuturor celor care o urmăresc în mediul online că a pierdut o ființă dragă sufletului ei.

Alexia Eram este una dintre cele mai urmărite influencere din online și știe că asta vine la pachet și cu o anumită responsabilitate. Și anume, responsabilitatea de a avea mereu grijă la mesajele pe care le comunică.

Dacă de obicei transmite numai energie pozitivă, molipsitoare, în urmă cu câteva ore, Alexia a anunțat că este în doliu. Fiica Andreei Esca a pierdut un suflet drag și a simțit nevoia să îi transmită un ultim mesaj extrem de emoționant.

Alexia Eram a rămas fără unul dintre cei mai buni prieteni din copilări. Cei doi se cunoșteau de când erau mici, iar relația dintre ei era una foarte apropiată. Nico, căci acesta era numele lui, o alinta pe „Bidule”, semn că se înțelegeau extrem de bine.

Alexia Eram în doliu. Fiica Andreei Esca a pierdut o ființă dragă. „Dumnezeu să te odihnească”
Instagram

Alexia Eram, imagine emoționantă

Fiica Andreei Esca a postat o imagine cu ea și Nico, dar nu a oferit prea multe detalii cu privire la evenimentul nefericit. În schimb, a scris un mesaj emoționant pentru cel care i-a fost prieten bun ani la rând.

„Dumnezeu să te odihnească, Nico! Ai fost un om și un prieten minunat cu care mi-am petrecut toată copilăria.”

Alexia Eram este foarte selectivă la oamenii din jurul ei, iar asta îi face pe mulți să creadă că este arogantă. Însă, lucrurile nu stau deloc așa. Influencera a învățat să își aleagă cu mare grijă anturajul și, astfel, a ajuns să fie înconjurată doar de oameni de calitate.

În afară de prietenii ei din copilărie cu care a păstrat legătura sau cu câțiva colegi de liceu, Alexia Eram poate spune că are mai multe cunoștințe cu care a stabilit relații de amiciție, bazate pe respect.