Alexia Eram este o norocoasă atunci când vine vorba de capitolul „dragoste”. Fiica Andreei Esca este într-o relație cu Mario Fresh și par mai fericiți ca niciodată. Deși, s-a speculat că au probleme în cuplu, cei doi au demonstrat contrariul și, drept dovadă, încă mai sunt împreună.

Ce poate fi mai frumos la început de an, dacă nu o vacanță? Alexia Eram și-a luat iubitul și au plecat departe de casă, tocmai în Dubai. Cei doi îndrăgostiți au îmbinat utilul cu plăcutul și au vizitat-o și pe sora lui Mario. Raluca este acolo de aproape un an și lucrează la unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri.

Fiica Andreei Esca nu a uitat nici de fanii ei cărora le arată în fiecare zi ce locuri minunate a mai descoperit. Nici ea și nici Mario nu s-au uitat la bani atunci când au ales locația de relaxare. Cei care îi urmăresc pe Instagram au observat că porumbeii se distrează în cele mai luxoase locuri și petrec în cele mai scumpe cluburi.

Alexia Eram și Mario Fresh se joacă cu răbdarea fanilor

Așa cum era de așteptat, preparatele culinare din Dubai s-au aflat și ele pe lista de priorități a cuplului. Alexia și Mario au gustat din zeci de feluri de mâncare, care mai de care mai exclusivist. Caloriile și-au spus și ele cuvântul și, tocmai de aceea, chiar dacă sunt în vacanță, Alexia Eram și Mario Fresh nu au uitat să facă sport.

Alexia Eram i-a băgat pe fani la bănuieli. Fiica Andreei Esca s-a afișat cu burtica la vedere. „Să fie într-un ceas bun”
Instagram

Transparenți, ca de obicei, Alexia și Mario au decis să le prezinte fanilor cum arată corpurile lor după mai bine de o săptămână de răsfăț. Ambii au început să ia în greutate și nu s-au putut abține să nu glumească pe tema asta. Mario a postat o imagine în care Alexia Eram apare cu burtică, special pentru a vedea reacțiile fanilor. Și ele nu au încetat să apară.

„Alexia e gravidă. Bravo vouă!”, „O să fiți părinți super cool!”, „Să fie într-un ceas bun!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.