Alexia Eram poate fi considerată una dintre cele mai succes influencerițe de la noi. Are o mulțime de fani în mediul online, iar tinerele o iau drept exemplu de fiecare dată. Fiica Andreei Esca este frumoasă și are succes în plan profesional. Se pare că nu întotdeauna s-a simțit atrăgătoare și chiar a fost complexată din cauza aspectului fizic.

Se pare că și Alexia Eram se numără printre victimele bullying-ului în perioada copilăriei. Partenera de viață a lui Mario Fresh a povestit despre această perioadă neplăcută din viața ei și a explicat ce a determinat-o, de fapt, să se considere imperfectă.

Alexia Eram, victima bullying-ului

Alexia Eram este abia la începutul vieții, având doar 21 de ani. Cu toate acestea, a reușit să realizeze foarte multe lucruri și să devină un influencer de succes. În cadrul unui interviu, fiica Andreei Esca a discutat deschis despre una dintre cele mai întâlnite probleme în rândul adolescenților și nu numai.

Se pare că Alexia Eram a fost marcată de comentariile răutăcioase pe care le primea în copilărie de la prietenele ei. De asemenea, tânăra își dorește în acest moment să aibă un corp perfect și a mărturisit că nu ar suporta ideea de a mai pune un kilogram în plus pe ea.

„M-a complexat chestia asta și mai plâng din cauza acestui lucru. Când eram mică niște prietene, care îmi sunt prietene și acum, pentru că atunci când sunt mici, copiii sunt sadici s-au pus într-un cerc și cântau: ‘Push, push grăsime! Push, push grăsime! Alexia e grasă’. Eu nu eram grasă. Eram un copil normal. După aceea am rămas cu complexul acesta că sunt grasă, cu picioarele grase. Am slăbit 10 kilograme anul trecut și mă simțeam foarte bine în corpul meu. După aceea aveam obsesia să nu ajung să am 5 kilograme în plus. Am chestia asta de perfecțiune, să fiu țiplă”, a explicat Alexia Eram.

Alexia Eram, complexată din cauza aspectului fizic. Fiica Andreei Esca a fost victima bullying-ului în copilărie: „Când eram mică, niște prietene...
social media

Alexia Eram este o fire cheltuitore

Prezentă în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă, Alexia Eram a abordat și subiectul banilor. Se pare că tânăra reușește cu greu să pună bani „la saltea”. Este o persoană care cheltuiește foarte mulți bani și cu greu reușește să se abțină. Cu toate acestea, fiica Andreei Esca a mărturisit că tatăl său a învățat-o cât de important este să aibă și economii pe care se poate baza la nevoie.

„Tata m-a învățat de când eram mică să îmi pun și niște bani deoparte. Într-adevăr, eu sunt o fire care cheltuie cam mult și îmi e foarte greu să fac această decizie, dar încerc și să pun deoparte și să am tot timpul ceva. Eu sunt pe principiul că muncești pentru a avea niște bani, și banii sunt făcuți ca să îi cheltui, pentru că atunci când mori, nu o să îi iei în mormânt”, a spus Alexia Eram.