Iubita lui Mario Fresh a știut cum să pună punctul pe i.

Alexia Eram a fost o adevărată surpriză în ceea ce privește competiția „America Express”. Nimeni nu se aștepta ca fiica Andreei Esca să spună „da” unui proiect de la Antena 1. Și, pentru că această mișcare este una extrem de importantă pe tabla se șah a concurenței, nu este de mirare că și banii sunt pe măsură.

Alexia Eram poate spune că și-a depășit orice limită. Influencera vrea să demonstreze tuturor de ce este în stare, așa că și-a luat inima-n dinți și a ales să participe la „America Express”. Decizia nu a fost deloc greu de luat, mai ales că știa ca va face echipă cu una dintre persoanele care o cunosc cel mai bine. Și anume, fratele ei, Aris.

Alexia și Aris se înțeleg foarte bine, deși din cauza programului se văd destul de rar. Fiul Andreei Esca studiază în străinătate, iar acum a făcut unul dintre cele mai mari sacrificii pentru sora lui. Nu doar că a acceptat să stea plecat atâta timp, dar a acceptat să și fie în lumina reflectoarelor.

Alexia Eram, cea mai bine plătită vedetă din „America Express”. Câți bani primește fiica Andreei Esca
Social media

Alexia Eram este scumpă la vedere

La început, multă lume a crezut că participarea Alexiei Eram la „America Express” este o glumă. Ei bine, nu! Fiica Andreei Esca chiar a plecat pe „Drumul Aurului”, cu rucsacul în spate. Însă, înainte de a face acest pas, influencera s-a consultat foarte bine cu familia, mai ales cu Andreea Esca.

Fiind vorba de o rivalitate între trusturi, Alexia Eram a trebuit să se gândească foarte bine înainte să facă pasul cel mare. Însă, până acum, poate spune că a meritat. Potrivit informațiilor zf.ro, fiica Andreei Esca nu a cedat deloc și și-a negociat extrem de bine fiecare clauză din contract.

Așa se face că, pentru fiecare ediție în care apare primește 2500 de euro. Ba mai mult, se speculează că Alexia Eram este cea mai scumpă prezență din sezonul acesta.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.