Mario Fresh a scăpat-o printre degete pe fiica Andreei Esca. Alexia a fost surprinsă la un party în timp ce discuta cu Sebastian Dobrincu, tânărul investitor de la „Imperiul Leilor”. În fotografiile capturate, cei doi păreau că au multe subiecte în comun. 

Fiica prezentatoarei TV este râvnită de mulți bărbați

Îmbrăcată într-o rochie albă, cu multe decupaje, Alexia a devenit imediat vedeta unui eveniment organizat recent, în București. Împreună cu alți influenceri și persoane publice, fiica Andreei Esca și-a făcut apariția neînsoțită de iubitul ei, Mario Fresh.

Cuplul s-a întors de curând dintr-o croazieră romantică, pe Marea Mediterană, unde a avut parte de momente unice. Cei doi îndrăgostiți au stat mai mult separați anul trecut, chiar dacă niciunul nu a confirmat zvonurile. Totuși, Mario a fost cel care a făcut primul pas spre împăcare, chiar de ziua iubitei sale.

Cântărețul este nevoit să țină „garda ridicată”, întrucât, frumoasa Alexia este înconjurată de mulți bărbați care încearcă să o curteze. Unul dintre cei care au sorbit-o din priviri a fost tocmai milionarul Sebastian Dobrincu, invitat la același eveniment. Cei doi au discutat pentru un timp și se pare că aveau subiecte de dezbătut. Uimit, probabil, de frumusețea vedetei, juratul de la „Imperiul Leilor” a preferat să stea cu mâinile în buzunar și doar să o admire.

Alexia Eram, abordată de un milionar faimos. Cum au fost văzuți cei doi la o petrecere
Ciao

Relația dintre Mario și Alexia

Cei doi sunt împreună din iulie, 2016. Povestea lor de dragoste s-a dezvoltat rapid și cei doi nu s-au ascuns niciodată să vorbească despre căsătorie. Artistul a fost primit cu căldură și cu brațele deschise de către familia Alexiei, cu toate că la începutul relației, tânărul avea ceva emoții cu privire la mama iubitei sale, Andreea Esca.

„Încă nu e soacra mea, pentru că nu suntem căsătoriți. Nu vreau să mă căsătoresc momentan. Am tremurat vreo jumătate de an. Nu îmi era atât de frică de Andreea, cât îmi era frică de domnul Alex. Vorbesc franceză în casă și eu nu înțeleg nimic. Asta e limba care se vorbește în casă. El e francez, iar copiii au făcut școala în franceză”, a declarat Mario Fresh în urmă cu ceva timp, într-un interviu.