Alexia Eram este o tânără de succes, are tot ceea ce și-ar putea dori o fată pentru vârsta ei, iar mulți spun că aceste lucruri i s-ar datora, de fapt, mamei sale fără de care nu ar fi reușit nimic în viață. În apărarea sa, iubita lui Mario Fresh a spus în repetate rânduri că ea a muncit din greu, încă de la o vârstă fragedă, a luptat pentru visurile sale, oiar acum reușește să se întrețină de una singură.

Alexia Eram, interviu sincer

Anul acesta, Alexia Eram a reușit să se mute în propriul ei apartament, pentru care a scos din buzunar o avere și pe care și l-a amenajat după bunul ei plac. Și de data aceasta, oamenii au ținut să îi transmită că ar trebui să îi fie recunoscătoarea mamei sale, pentru tot ceea ce a primit de la viață.

Alexia Eram a recunoscut în fața tuturor! Care este cea mai mare frică pe care o are

Partenera de viață a lui Mario Fresh a vorbit recent, în cadrul emisiunii „Test de vedetă”, despre cea mai mare frică pe care o are și anume cea de întuneric. Tânăra doarme de fiecare dată cu o lampă aprinsă sau cu draperiile trase, doar pentru a intra lumina. Îi este, de asemenea, frică de singurătate și când era mică, dormea alături de bunica sa, doar pentru a evita situația în care fi putut rămâne singură.

„Eu dorm cu o lampă aprinsă în cameră, sau cu draperiile trase, ca să intre lumina. Tot timpul mi-a fost frică de întuneric. Când eram mică dormeam cu bunica și după aia îmi era frică să dorm singură, pentru că mie nu îmi place să fiu singură. Am frica asta de sigurătate. Închid ușa, trebuie să dorm cu capul spre ușă.”, a povestit vedeta.