După provocările intense din cadrul emisiunii „America Express”, Alexia Eram, influencer și fiica renumitei prezentatoare TV Andreea Esca, a decis să se recompenseze cu un city break bine meritat. Destinația aleasă? Niciuna alta decât efervescentul oraș Londra, un loc cu semnificații speciale pentru Alexia, care a studiat acolo la University of Creative Arts.

Acest city break nu este doar o simplă vacanță, ci și o oportunitate pentru Alexia de a îmbina utilul cu plăcutul. Cu o pasiune profundă pentru moda, ea profită de acest sejur pentru a explora ultimele tendințe și a găsi inspirație pentru proiectele sale viitoare. În același timp, împreună cu mama sa, Andreea Esca, ele se bucură de magia Londrei, vizitând locuri emblematice și bucurându-se de experiențe culinare excepționale.

Recent, Andreea Esca a lipsit temporar de la prezentarea știrilor de la Pro TV din cauza unor probleme de sănătate. După ce a participat la un târg în Cluj, a fost diagnosticată cu deviație de sept nazal, care a necesitat odihnă vocală. Aceasta nu a fost prima dată când sănătatea ei a forțat-o să lipsească de la emisiune. Esca este profund dedicată muncii sale, declarând că ar părăsi știrile doar dacă contractul ei ar fi încheiat sau dacă ar fi găsit un înlocuitor

Aceasta călătorie vine și ca un moment de respiro după recentele provocări de sănătate, reamintind importanța echilibrului între viața profesională și cea personală.

În timpul șederii lor la Londra, Alexia Eram și Andreea Esca au avut plăcerea de a participa la prestigiosul eveniment al calendarului Pirelli, unul dintre cele mai așteptate evenimente din industria modei. Prezența lor la acest eveniment reprezintă nu doar o confirmare a influenței lor în lumea modei, dar și o oportunitate de a se întâlni cu personalități marcante din acest domeniu.

Mai mult, ele au avut plăcerea de a fi însoțite de Andreea Bercleanu, o altă figură proeminentă din media românească. Împreună, cele trei au savurat experiența unică a Londrei, inclusiv bucurându-se de un cocktail într-unul dintre cele mai chic localuri ale orașului. Această întâlnire simbolizează nu doar o reuniune de prietene, dar și o celebrare a succesului și eleganței feminine.