Alexia Eram este una dintre cele mai cunoscute influencere din garda nouă. Alexia încă se luptă să scape de anumite etichete și vrea să le demonstreze tuturor că este independentă. De la „fiica Andreei Esca” și „iubita lui Mario Fresh”, influncera vrea să fie cunoscută doar ca Alexia. Cei care o urmăresc în online știu că aceasta are un capital de imagine uriaș. Asta, plus background-ul i-au garantat Alexiei succesul și faima.

Alexia Eram este independentă financiar de doi ani

În ultima vreme, Alexia a fost în centrul atenției. Relația ”du-te, vino” dintre ea și Mario Fresh a ocupat primele pagini, iar acum Alexia a preluat controlul. Influencera este din ce în ce mai activă pe Instagram, mai ales după episodul în care iubitul ei s-a sărutat cu Mira.

Alexia Eram a vorbit mereu deschis despre copilăria ei, dar și despre planurile de viitor.  Având în vedere că deja a terminat studiile de licență, fanii se întreabă spre ce domeniu concret se va îndrepta Alexia în viitorul apropiat.

Alexia Eram a dat cărțile pe față. Cum reușește fiica Andreei Esca să fie independentă din punct de vedere financiar
Fanatik

Fiica Andreei Esca, primii bani din online

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că online-ul este o sursă de venit pentru multe persoane. În această categorie se înscrie și Alexia Eram. Tânără creează conținut pe toate platformele sociale și nu este de mirare că cifrele din conturi continuă să crească. Alexia a declarat că este independentă de mai bine de doi ani.

Iubita lui Mario Fresh a reușit deja să își ia un apartament din banii proprii, dar și să călătorească foarte mult. Alexia Eram a fost mai mereu întrebată despre suma de bani pe care o deține în conturi, dar nu a dat niciun detaliu. Diplomată la fel ca mama ei, Alexia nu a vrut niciodată să dezbată situația ei financiară, ci a spus doar că se descurcă foarte bine.