Alexandru Mitriță și soția sa vor avea un băiețel.

Alexandru Mitriță și partenera sa au aflat sexul copilului într-un mod inedit. Peste câteva luni se va naște și familia lor se va mări cu un încă un membru. 

Alexandru Mitriță este în culmea fericirii după ce a aflat că va deveni tătic pentru a doua oară. El și soția sa, Alesia s-au căsătorit în urmă cu un an și au împreună o fetiță. Cei doi au postat mai multe fotografii în care au anunțat și sexul bebelușului, după marele anunț.

Ce sex va avea bebelușul

Fotbalistul se bucură de un mare succes pe plan profesional, fiind activ în clubul Al Raed. Familia sa este prioritară pentru el și face totul pentru aceștia. Peste câteva luni, e și soția sa vor deveni părinți pentru a doua oară, când se va naște fiul lor.

Alexandru Mitriță și Alesia au ales să afle prin intermediul unor fumigene colorate. Ei se află chiar în Dubai, iar momentul a fost surprins și postat pe rețelele de socializare. Ele au arătat culoarea albastră, semn că îi va duce numele fotbalistului mai departe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alesia Mitrita 🕊 (@alesiamitrita)

„We made a wish and you came true🤍
It’s a boy💙
Happy family of 4♾”
, ( n.r Ne-am pus o dorință și a devenit realitate🤍 E băiat💙 O familie fericită de 4 ), a scris Alexandru Mitriță pe rețelele de socializare.

Alexandru Mitriță și soția sa mai au o fetiță

În urmă cu doi ani soția lui Alexandru Mitriță a dat naștere unei fetițe și au devenit părinți pentru prima dată. Fotbalistul și Alesia sunt în culmea fericirii că familia lor se va mări cu încă un membru.

„Iubita mea soție, Alesia, îți mulțumesc pentru minunea pe care ai adus-o pe lume și sunt bucuros că viața noastră va fi în 3 din acest moment. Îmi este dor de tine și abia aștept să vă țin în brațe, pentru că momentul acela nu este deloc departe. Familia reprezintă totul pentru mine și dragostea noastră o vom dărui fetiței noastre. Vă iubesc și ne revedem în curând să începem aventura împreună!”, a mărturisit Alexandru Mitriță în urmă cu ceva timp.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.