Soția lui Alexandru Cumpănașu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Motivul pentru care s-a ajuns în această situație l-a dezvăluit chiar el

Fostul politician român a luat prin surprindere internauții de pe Facebook în urma unei postări făcute. Din păcate, postarea nu a fost deloc una fericită, încât soția sa a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Alexandru Cumpănașu a postat pe Facebook o fotografie cu soția sa, întinsă pe targă lângă o ambulanță. Acesta a postat și un mesaj în care a explicat de ce s-a ajuns în această situație. Comentariile au început să apară la scurt timp, iar în majoritatea a fost acuzat de internauți că suferă de atenție.

Soția lui Alexandru Cumpănașu, probleme de sănătate

Fostul om politic le-a cerut internauților să se roage pentru Simona, soția sa. În cadru postării făcute acesta a explicat faptul că din cauza unei anumite persoane și el a ajuns în urmă cu o săptămână la urgențe. Acum soția sa trece prin aceeași situație.

Alexandru Cumpănașu a explicat să Simonei i s-a făcut rău, a prezentat dureri de cap și alte simptome. Astfel, aceasta a avut nevoie urgent de îngrijiri medicale.

,,Vă rog să vă rugați pentru noi. După ce acum o săptămână am ajuns eu la urgență din cauza unui dobitoc, acum soția este la urgență. I s-a făcut rau, dureri de cap, a leșinat și a venit SMURD. La fel. Rapid și eficient. Sper să nu fie nimic grav. Abia putea vorbi cand și-a revenit.

Este îngerul meu😔 O iubesc enorm. Iar rugăciunile voastre ne-au fost de multe ori de ajutor.”, a fost mesajul transmis de Alexandru Cumpănașu, pe pagina lui de Facebook.

Captură Facebook

Alexandru Cumpănașu, criticat de internauți

În urma postării făcute pe pagina de Facebook, acesta a primit diverse comentarii. Printre ele se numără unele cu referire la faptul că suferă de atenție.

Majoritatea internauților i-au reproșat că s-a gândit să facă poze și postări pe Facebook atunci când soția sa era luată de paramedicii Smurd. De asemenea, majoritatea comentariilor au fost cu trimitere la starea soției sale. Mulți internauț i-au urat doar gânduri bune și să își revină cât mai repede.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!