Războiul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu este departe de a se încheia. 

Alexandru Ciucu încearcă din răsputeri să obțină custodia fiicelor pe care le are cu Alina Sorescu, însă până acum, artista a avut numai câștig de cauză din partea magistraților. Decizia inițială a instanței a fost ca fetițele să rămână la ea până la soluționarea procesului de divorț, lucru care l-a nemulțumit total pe creatorul de modă. 

Alexandru Ciucu vrea să o discrediteze pe Alina Sorescu

În urmă cu mai bine de două luni, Alina Sorescu a depus actele de divorț și a anunțat că s-a despărțit de tatăl fiicelor sale, Alexandru Ciucu. La scurt timp după anunțul făcut de solistă, designerul a intentat o ordonanță președințială prin care a solicitat ca domiciliul copiilor să fie trecut la el, însă instanța i-a respins cererea de două ori.

Totodată, Alina Sorescu a răbufnit și a vorbit deschis despre toate zvonurile conform cărora ar avea datorii uriașe și ar fi implicată într-o altă relație amoroasă. Celebra interpretă a mărturisit că este ținta unor acuzații grave și mincinoase, venite chiar din partea fostului său partener. Solista este de părere că Alexandru Ciucu apelează la diverse tertipuri pentru a obține custodia totală a micuțelor.

Ce spune solista despre o presupusă relație amoroasă

„În ultimul timp se încearcă voit discreditarea mea, imediat dupa ce instanța a decis pentru a doua oară domiciliul fetițelor la mine. Au apărut informații că firma mea ar fi în faliment și că aș avea o nouă relație.

Legat de firmă, nu este vorba despre datorii la stat sau furnizori, ci la mine ca asociat, în urma unor investiții pe care le-am făcut anul trecut cu noul sediu al școlii mele de muzică. Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea.

Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului ‘Suflet de copil’, pe care l-a regizat. Această poză nu are nicio legătură cu buchetul de flori. Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a declarat Alina Sorescu, potrivit Impact.ro.

foto: arhivă personală

Alina Sorescu face eforturi mari pentru a-și crește fiicele

Vedeta este în plină ascensiune pe plan muzical, astfel că, nu duce lipsă deloc de concerte. Artista călătorește alături de copiii care-i sunt elevi în cadrul școlii de muzică, dar și de fiicele ei. Aceste deplasări par mai degrabă o relaxare pentru artistă, nicidecum o greutate.

Artista a postat pe Instagram o imagine din ultima deplasare la Râșnov, pentru a susține un concert, în care apare alături de cele două fetițe. Se pare că solista și-a făcut timp și pentru fiicele ei, cu toate că a avut un weekend încărcat.

„Le place să vină cu mami și cu trupa de pici la concerte.”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii cu micuțele sale.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.