Alexandru Arșinel s-a stins din viață! Însă, un detaliu șocant iese la iveală. Oare și-a prevestit acesta, moartea?

În urmă cu puțin timp, marele actor Alexandru Arșinel s-a stins din viață. Spitalul Universitar din Capitală a confirmat moartea acestuia, spre surprinderea tuturor românilor care acum sunt în stare de șoc. În urmă cu ceva timp, marele domn al teatrului românesc a făcut niște mărturisiri cutremurătoare pe scenă, semn că acesta și-ar fi prevestit sfârșitul. 

Alexandru Arșinel, declarații sfâșietoare prin care și-a prevestit sfârșitul

Alexandru Arșinel a tras definitiv cortina peste viață după o întreagă luptă cu niște probleme cardiace care nu i-au dat deloc pace. Artistul avea 83 de ani și a lăsat o durere imensă atât în lumea mondenă, cât și în rândul fanilor săi. Se pare că în urmă cu ceva timp, actorul ar fi făcut niște declarații pe scenă prin care și-ar fi presimțit moartea.

„E chinuitor sa trăiești atât, e prea mult. Mulțumesc vouă ca nu o sa ma uitați!”, a fost mesajul transmis de Alexandru Arșinel.

Ce au transmis oamenii politici după moartea lui Alexandru Arșinel

„Teatrul și filmul românesc sunt de astăzi mai sărace fără maestrul Alexandru Arșinel! Va rămâne, însă, pentru totdeauna amintirea rolurilor memorabile pe care le-a interpretat și a replicilor savuroase care l-au făcut celebru. Marele artist Alexandru Arșinel și-a închinat întreaga viață scenei și publicului românesc, pe care le-a iubit mai mult decât orice. Dumnezeu să-l odihnească! Drum lin, Alexandru Arșinel!”, a transmis Marcel Ciolacu lider PSD.

„Maestrul Alexandru Arșinel, monstrul sacru al teatrului de revistă, ne-a părăsit astăzi. Întreaga sa viață petrecută pe scenă ne-a bucurat sufletele zeci de ani. Mulțumim, maestre, pentru momentele memorabile pe care le-ați oferit publicului român! Condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească!”, a transmis Liviu Dragnea.

„Dumnezeu să îl odihnească! Pentru mulţi români va rămâne “nemuritor” ca şi alţi mari actori din generaţia sa! Condoleanţe familiei si celor apropiaţi.”, a scris și Victor Ponta, fost premier.

Distribuie

Scopul ei este să profeseze în domeniul presei pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a pune în practică tot ce a învățat în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Curiozitatea, pasiunea de a scrie, dorința de a fi de folos, curajul, dispoziția de a fi conectată mereu la actualitate au determinat-o să își aleagă acest drum. Iși dorește să se promoveze, să se reinventeze și să se adapteze la schimbările presei.