Alexandru Arşinel este internat la azil de câteva săptămâni bune.

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel se degradează pe zi ce trece! Îndrăgitul actor se află, în prezent, internat la un azil din Snagov, acolo unde este atent monitorizat de specialiști. Maestrul de 83 de ani nu mai poate să meargă şi mănâncă foarte puţin.

Alexandru Arşinel este din ce în ce mai rău, după ce a fost dus la azil de copiii lui. La începutul acestui an, actorul nu a mai urcat pe scena Teatrului de revistă ”Constantin Tănase” și a fost internat de mai multe ori în spital. De când a ajuns la centrul de îngrjire pentru bătrâni, niciun coleg de breaslă nu l-a vizitat. Singurul care se interesează de soarta lui este unul dintre băieții săi.

Alexandru Arşinel nu mai merge singur

Apropiații lui Arșinel au dezvăluit că actorul nu se mai poate deplasa singur și a ajuns să mănânce foarte puțin.

„Alexandru Arșinel continuă tratamentul pentru escarele de la picioare, care îl împiedică să meargă, se vindecă foarte greu, este transportat și în prezent în scaunul cu rotile, la masă. A vrut să stea singur în cameră, dar sunt și camere de două persoane, fiecare după cum alege. Nu prea doarme, se uită la tv, la știri și la filme.

Mănâncă foarte puțin, deși beneficiază de trei mese pe zi. Interacționează cu personalul, dar și cu ceilalți pacienți, dar cam uită întâmplările recente. Îi e tare dor de soție, și ea e foarte bolnavă, după un accident casnic. La el vine doar unul dintre fiii lui, nicio vedetă n-a venit să-l viziteze”, au dezvăluit apropiații lui Alexandru Arșinel, pentru Ego.ro.

Cât costă internarea actorului la azil

În ultima vreme, starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a înrăutățit. Din acest motiv, fiii îndrăgitului actor au fost nevoiți să îl interneze pe acesta la un azil de bătrâni privat.

„Este internat, însă nu este vorba despre starea de sănătate, este vorba de niște isacre, pe care le are pe călcâie și l-am internat pentru a se vindeca mai bine decât l-am îngrijit noi acasă. Este într-un cămin de vârstnici. Se simte ca la 83 de ani! Au început să e vindece.”, a declarat Cristian Arșinel, la Antena Stars.

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.