Alexandru Arșinel a fost dat de gol de către Gheorghe Turda.

Alexandru Arșinel a fost dat de gol de către un fost coleg de breaslă. Acesta a dezvăluit câți bani făcea regretatul actor din turneele organizate în America. În cadrul acestor turnee, Alexandru Arșinel mergea împreună cu Stela Popescu. 

Alexandru Arșinel a fost unul dintre cei mai cunoscuți și talentați actori de la noi din țară. Acesta s-a stins din viață joi, pe data de 29 septembrie 2022, la vârsta de 83 de ani.

Un fost coleg de al său de breaslă l-a dat de gol pe regretatul artist. Acesta a spus că regretatul actor câștiga bine din turneele din America, în care pleca alături de Stela Popescu. Conform lui Gheorghe Turda, regretatul actor obișnuia să se întoarcă din America cu cadouri pentru soția sa, Marilena și pentru cei doi fii ai săi.

„De patru ori am fost în turneu în America, după anii 2000, alături de Stela Popescu și de Alexandru Arșinel, dar și de Marius Țeicu, Jean Constantin, Orchestra Radio, Horia Moculescu și de Mirabela Dauer. Stela și Arșinel aveau în America un succes imens, peste succesul altor artiști, nu exista termen de comparație.

Din aceste turnee cu toții ne întorceam acasă, în țară, cu bani frumoși, după vreo lună de spectacole. Depindea mult de înțelegerea cu impresarul, puteai să te întorci în România și cu mii de dolari. Între timp, au stricat însă piața de acolo maneliștii, și-au bătut joc de muzică, lumea nu îi suporta pe atunci”, a spus Gheorghe Turda, pentru Ego.ro

social media

Pentru ce era Alexandru Arșinel pus la punct de către Stela Popescu

Gheorghe Turda a mai spus faptul că Alexandru Arșinel mai făcea glume care nu erau tocmai la locul lor la adresa lui, dar și a colegilor săi. Astfel, din această cauză, Stela Popescu obișnuia mereu să îl pună la punct pe acesta.

„Eu pot spune că prietenul ți-l cunoști la drum lung și la bani. Sandu, cum îi ziceam eu lui Arșinel, era un om foarte corect, din multe puncte de vedere, un om foarte drept, un om de o calitate umană extraordinară. Sandu mai făcea unele glume, cu care ne mai supăra, dar Stela Popescu îl punea mereu la punct. Arșinel mai avea ciudățeniile lui, miștouri, umor care nu plăcea la toată lumea.

Stela a ținut enorm la mine, îi regret pe amândoi, Dumnezeu să îi ierte și să îi odihnească în pace! Stela Popescu a zis cândva că dacă și-ar mai fi luat un alt soț, tot artist, l-ar fi preferat pe ardeleanul de Gheorghe Turda, care e un om extraordinar la drum”, a spus Gheorghe Turda.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.