Anul acesta nu a fost deloc unul bun pentru Alexandru Arșinel. Actorul a trecut prin clipe grele și a crezut că își va pierde viața. Deși a respectat toate măsurile de protecție și s-a vaccinat, el s-a infectat cu COVID-19 și a fost nevoit să stea timp de câteva zile în spital.

Alexandru Arșinel nu este deloc bine

După ce a învins virusul, starea lui nu este tocmai una bună și se plimbă din spital în spital. Îndrăgitul artist a oferit recent un interviu unde a dat detalii neașteptate despre problemele sale de sănătate. Deși a consultat câțiva medici, niciunul dintre aceștia nu a știut exact ce are și ce este de făcut în cazul lui.

Alexandru Arșinel se află pe lista acelor artiști care au fost grav afectați de pandemia de coronavirus. Acum, el nu poate decât să spere că totul va fi bine și că medicii vor descoperi ce are, iar mai apoi vor găsi o soluție. La cei 82 de ani săi el simte că nu mai are nicio putere și nu se simte bine din punct de vedere fizic.

 

„Nu am o stare fizică prea bună, am mers zilele trecute la spital, am fost la mai multe spitale, nu știu ce am exact, nici medicii parcă nu îi dau de cap. Trebuie să mai umblu să vedem ce îmi găsesc doctorii, am încredere în ei că vor găsi o soluție. Nu mă simt bine fizic, parcă nu mai am putere așa, nu știu să îți explic exact. Pandemia asta cred că a reușit să mă afecteze destul de mult. Sper să fie bine, nu îmi mai arde de nimic acum. Asta este viața, ce să îi facem. Mi-aș dori să nu se facă tam-tam pe subiectul acesta.Este o problemă strict ce mă privește pe mine și pe familia mea și cam atât”, a declarat Alexandru Arșinel.