Alexandra Ungureanu îmbină utilul cu plăcutul.

Alexandra Ungureanu poate spune că a luat cea mai inspirată decizie atunci când a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Pe lângă faptul că a plecat acasă cu marele premiu, Alexandra a început să fie mai vizibilă ca niciodată pe plan media. Și pentru că turcilor de la Kanal D le-a plăcut de ea, vedeta s-a mai ales cu o emisiune la noul post, Kanal D2. 

Alexandra Ungureanu este foarte dedicată în tot ceea ce face. Vedeta se implică trup și suflet atunci când primește un proiect nou, iar asta nu trece neobservat. Artista în vârstă de 41 de ani i-a convins pe cei de la Kanal D că poate prezenta proiecte de succes. Evident, rezultatele nu au întârziat să apară. După ce a prezent mai bine de un „Duet cu Alexandra” în online, în viața vedetei apar noi schimbări.

Noul post TV derivat din Kanal D și anume, Kanal D2 se va lansa odată cu noul sezon de „Bravo, ai stil!”. Tot atunci, Alexandra Ungureanu va debuta și ea pe micile ecrane cu noul ei proiect. „Duet cu Alexandra se va muta pe TV, spre bucuria ei, dar și spre a fanilor.

Alexandra Ungureanu va avea o nouă emisiune la Kanal D2. „Îmi place la nebunie”
Social media

Alexandra Ungureanu are mari emoții

Cie care vor să stea cu ochii pe Alexandra Ungureanu o vor putea urmări în fiecare vineri seara, de la ora 22. Emoțiile sunt foarte mari, mai ales că vedeta nu știe cum va reacționa publicul de pe TV. Însă, este conștientă că fanii ei o susțin indiferent dacă este prezentă în online sau pe TV.

Dar Alexandra Ungureanu nu este singura care se va muta din online pe micile ecrane. Cea mai recentă vedetă din familia Kanal D și anume, Bianca Drăgușanu va avea și ea „Detectorul de minciuni” tot pe TV. Astfel, cei de la Kanal D2 speră să dea lovitura și să cucerească publicul de acasp.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.