Atunci când vorbim de adolescență toată lumea se gândește la perioada de rebeliune. Atunci când ieșitul afară, distracțiile, prietenii și escapadele erau aproape la ordinea zile. Ei bine, acesta nu este și cazul Alexandrei Ungureanu. Vedeta a avut parte de o adolescență atipică pe care încearcă să o recupereze acum.

În cadrul unui interviu recent, Alexandra Ungureanu a mărturisit că regretă perioada adolescenței și faptul că nu s-a bucurat din plin de ea. În anii tinereții vedeta a preferat să stea mai mult în casă, să studieze, iar de ieșiri cu prietenii nici nu a fost vorba. Însă, acum vreme aceea pierdută a ajuns-o, iar Alexandra Ungureanu a devenit rebela ce trebuia să fie.

„Uneori sunt mult mai neliniștită decât ar trebui la vârsta mea. Recuperez o adolescență în care am fost serioasă, sobră, pusă pe carte, devreme acasă și tot ce vrei. Acum nu mai sunt așa. Alteori, mă simt foarte obosită și bătrână de la 20 și ceva. Depinde de stare. A fost plictiseală mare în adolescență. Nu îmi plăcea să mă duc cu prietenii la petreceri că mă lua somnul, nu știam să mă distrez. Nu eram un copil model, maică-mea mă trimitea de acasă să îmi trăiesc vârsta, pentru ea eram anormală.”, a declarat Alexandra Ungureanu, potrivit WOWbiz.ro.

Alexandra Ungureanu, o adolescență searbădă! Vedeta își trăiește abia acum anii de rebeliune
Social media

„Nu am amintiri din adolescență”

Alexandra Ungureanu a mai declarat că în perioada adolescenței s-a concentrat foarte mult pe învățătură. Cum școala îi ocupa mai tot timpul, vedeta a neglijat partea socială. A reușit să ia bacalaureatul cu nota 10, să obțină numeroase premii la olimpiadă, însă regretă faptul că nu s-a distrat. Aceasta nu și-a trăit adolescența așa cum trebuie și încearcă să recupereze acum.

„Nu am amintiri de povestit din adolescență. Singurele chestii mișto erau când mergeam la festivaluri și concursuri prin țară și mă întâlneam cu foarte mulți soliști. Mihai Trăistariu, Andreea Bănică, Andreea Antonescu, Andreea Bălan, ne știm de atunci de când eram mici.

Pe atunci, eu eram pe învățat, am luat bacul cu 10. Nu aveam cum să iau premii la olimpiadă și să am și întâmplări amuzante de povestit.”, a mai spus Alexandra Ungureanu.