Alexandra Ungureanu a fost mereu adepta unei vieți trăite departe de ochii curioșilor. Vedeta a revenit în atenția publicului după participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”, concurs pe care l-a și câștigat. Acum, mai mult ca niciodată, artista a înțeles că statutul de persoană publică vine la pachet și cu anumite „obligații”.

Pe plan profesional, Alexandra Ungureanu simte că nu mai are nimic de demonstrat. Artista este una dintre vedeteranele industriei muzicale și, chiar dacă nu a fost în topuri, muzica ei a atins multe suflete. Odată cu „Bravo, ai stil! Celebrities”, Alexandra a realizat că își poate depăși toate limitele.

Dacă pe plan profesional nu se plânge de nimic, pe plan personal, vedeta simte că ar fi loc de mai bine. Artista nu este într-o relație, dar a spus, recent, că își dorește un copil. Recunoaște că, deși sentimentul matern este unul care vine din interior, de-a lungul timpului, s-a confruntat și cu multe prejudecăți.

Alexandra Ungureanu, mai dispusă ca niciodată să devină mamă. „Mă uit după copii pe stradă și simt un fior”
Instagram

Alexandra Ungureanu ia în calcul varianta adopției

Pe cât de mult își dorește să fie mamă, pe atât de realistă este. Alexandra Ungureanu este conștientă că îi va fi destul de greu să aducă pe lume un copil pe cale naturală, din cauza vârstei. Astfel, vedeta se gândește foarte serios să adopte un copil.

Alexandra crede că va face acest pas cât de curând, mai ales că acum trece printr-o perioadă în care se simte cea mai pregătită pentru acest rol. Deși nu este deloc ușor să ai grijă de un copil, vedeta este convinsă că va face față cu brio acestui statut.

„Să știi că e un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum.

Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios”, a declarat Alexandra Ungureanu la Kanal D.