Alexandra Ungureanu a reușit să intre din nou în atenția oamenilor, odată cu participarea sa la emisiunea „Bravo, ai stil!” de la Kanal D. În cadrul acesteia, artista a reușit să se facă remarcată datorită ținutelor impecabile pe care le prezenta în fiecare ediție și despre care colegele sale nu aveau prea multe lucruri rele de zis, oricât de mult ar fi încercat. Ea nu doar că a participat la acest concurs, dar a mers acasă cu marele premiu, luptând în marea finală cu Theo Rose, pe care a învins-o la o diferență destul de mică.

Pentru Alexandra Ungureanu nu a fost deloc ușor

Ceea ce puțini oameni știu despre ea este faptul că vedeta este o mare iubitoare de aventură, iar anul acesta este gata să aibă parte de cea mai mare provocare din viața sa. Alexandra Ungureanu a acceptat să participe la Asia Express și deși îi este mare frică de ceva urma, este gata să își întreacă limitele și să dea tot ceea ce are ea mai bun.

Deși are mai mereu zâmbetul pe buze și este plină de energie, cântăreața nu a avut parte de un trecut prea ușor, dar nici nu a vorbit des despre probleme sale care i-au marcat existența și care au ajutat-o să se maturizeze. Frumoasa artistă a mărturisit, la un moment dat, că părinții ei aveau cancer. Mama ei l-a descoperit la timp și a reușit să se trateze, dar tatăl ei nu a mai avut șansa aceasta și s-a stins din viață, la două luni după aceea.

Artista s-a deschis în fața fanilor săi și a vorbit sincer despre una dintre cele mai grele perioade din viața ei. Aceștia au epatizat cu ea și i-au adus numai cuvinte de încurajare.

 

Alexandra Ungureanu, adevărul despre drama pe care a ținut-o ascunsă până acum: „Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu..."

„Ambii părinţi au fost diagnosticaţi cu cancer. Tata cu cancer la colon în fază terminală, iar mama cu cancer uterin în fază incipientă. Mama a descoperit la timp ce probleme are, pentru că este genul de om care se îngrijeşte foarte tare. Tata, din păcate, a aflat când nu a mai avut ce să facă. Din momentul în care a fost descoperit…a mai durat două luni. Viața mea s-a scindat în două: înainte de acel moment și după”, a povestit ea, la un moment dat.