Artista Alexandra Ungureanu a declarat în cadrul unei emisiunii că a fost implicată într-o relație toxică. Timp de doi ani a durat această relație cu probleme, timp în care artista și fostul iubit s-au tot despărțit și împăcat pentru că nu puteau să trăiască unul fără celălalt.

Vedeta spune că între ea și fostul partener era o chimie extraordinară și nu știe dacă va putea trece vreodată peste acest lucru.

Sursa: Social media

„Ultima relație a fost una toxică. Vreo doi ani și ceva cu pauze. Adică ne-am împăcat și ne-am despărțit pentru că nu puteam trăi unul fără altul, dar nici unul cu altul. Eram făcuți să funcționăm împreună pentru că niciunul dintre noi nu era pregătit să renunțe la niște principii cu care defilează prin viață, în același timp era o chimie și o atracție incredibilă și cred că nu o să trec niciodată peste asta.” a declarat vedeta în emisiunea Teo Show

Alexandra Ungureanu își dorește să înfieze un copil

Vedeta spune că în ultima perioadă se uită după copii pe stradă și o încearcă niște emoții cu care nu a mai avut de-a face până la acest moment. Artista ia în calcul posibilitatea de a înfia un copil în viitor. În același timp, Alexandra Ungureanu se gândește și la faptul că din punct de vedere biologic n-ar mai putea deveni mamă, tocmai de aceea ia în calcul varianta de a înfia.

„E un subiect destul de sensibil. În ultima vreme cred că începe să funcționeze o senzație pe care nu am cunoscut-o până acum. Mă uit după copii pe stradă și simt un fior pe care nu l-am mai simțit până acum. Da, aș înfia un copil. Există posibilitatea să nu mai pot face biologic și este o variantă pe care o iau în calcul foarte serios.” a mai declarat Alexandra Ungureanu în aceeași emisiune