Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai bune voci de la noi din țară. Artista a fost mereu constantă în lumea muzicii, chiar dacă nu s-a bucurat de aceeași expunere ca și colegii ei. Acum, privind retrospectiv, vedeta știe unde a greșit, dar și ce putea face pentru a avea succes.

Alexandra Ungureanu a revenit în atenția publicului. Vedeta a participat în urmă cu doi ani la „Bravo, ai stil! Celebrities” și i-a convins pe toți de aptitudinile ei stilistice. Artista a fost marea câștigătoare a sezonului, depășind-o pe adversara ei, Theo Rose. În timp ce Theo a ales să își urmeze pasiunea pentru muzică, Alexandra a rămas în familia Kanal D.

Artista a bifat câteva proiecte de anvergură după încheierea emisiunii de stil și, cât de curând, plănuiește să revină cu piese noi. Totuși, până atunci, Alexandra Ungureanu a decis să onoreze câteva invitații la podcasturi, iar una dintre ele a fost cea de la Gojira.

Alexandra Ungureanu regretă că nu a avut încredere în mama ei

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost mereu sinceră și asumată. În industria în care activează este aproape imposibil să nu simți competiția și să nu faci comparații. Alexandra a vrut mereu să ajungă cea mai bună versiune a ei și și-a ales cele mai bune modele.

Andra s-a numărat printre preferatele Alexandrei încă de când s-a lansat în muzică. Deși ambele au luat startul aproximativ în aceeași perioadă, Andra a cucerit instant topurile. Soția lui Măruță este „abonată” la cele mai bune poziții din topuri, iar Alexandra Ungureanu crede că și ea putea ajunge la astfel de performanțe. Cu o singură condiție: ca mama ei să îi fie manager.

„Rupeam tot!  Măcar de aș fi lăsat-o să fie managera mea când am plecat de la Onești. Așa cum ar fi știut ea, pe modelul tatălui Andrei. Cred că s-ar fi întâmplat niște situații un pic mai altfel”, a declarat artista în podcastul lui Gojira.