Alexandra Ungureanu a mers pe premisa că „există un început pentru toate”.

Alexandra Ungureanu a revenit în atenția fanilor odată cu participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Artista a demonstrat că se poate și fără prea mult scandal, iar marea finală i-a aparținut. După ce a câștigat titlul de „cea mai stilată femeie din România”, Alexandra a schimbat registrul și a mers în „Asia Express”. Vedeta a plecat pe „Drumul Împăraților”, dar traseul lor nu a fost unul prea lung. Întoarsă în țară, Alexandra Ungureanu a recurs la schimbări majore și a început cu cele fizice.

Alexandra Ungureanu a afirmat mereu că nu este împotriva intervențiilor estetice, atâta timp cât sunt făcute cu bun gust. După ani întregi de așteptare, vedeta a ajuns pe mâinile medicului estetician pentru a-și corecta o problemă minoră. Alexandra se pare că a început să fie din ce în ce mai deranjată de șanțurile nazolabiale și a decis că este timpul pentru o schimbare.

Ce problemă și-a corectat Alexandra Ungureanu la medicul estetician?

Fosta concurentă de la „Asia Express” este foarte mulțumită că a făcut acest pas și a declarat că este o problemă pe care o moștenește de la tatăl ei. Precaută din fire, Alexandra Ungureanu a mers pe mâna medicului abia după ce s-a informat temeinic ce presupune o astfel de intervenție, dar și perioada de recuperare.

„Moștenesc de la tatăl meu aceste linii mai pronunțate. Le am din adolescență. Odată cu trecerea timpului, au devenit din ce în ce mai adânci. Au ajuns să mă deranjeze, în special atunci când lumina nu pică într-un mod foarte fericit pe fața mea.

Eu nu am mai recurs la nicio intervenție estetică minim-invazivă până acum. Mi-a fost teamă să fac acest pas. M-am informat. Am căutat în domeniu medici despre care să fiu sigură că sunt foarte pregătiți în acest sens și care lucrează deosebit de fin.

Țin foarte mult la naturalețe (…). Mi-a luat ceva timp până să mă decid. Săptămâna aceasta am făcut marele pas.”, a declarat Alexandra Ungureanu pentru Libertatea.ro.

 

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.