De foarte mulți ani cei doi sunt o prezență plăcută în showbiz-ul din România. Au cariere de succes și o viață frumoasă la care au visat și se pare că în anii liceului, Alexandra și Dorian au format un cuplu.

Alexandra Stan și Dorian Popa se cunoașteau înainte de a deveni celebri. Cei doi au format un cuplu, în perioada în care erau adolescenți. Au fost împreună timp de o lună, iar motivul despărțirii a fost infidelitatea artistului.

Alexandra Stan: „L-am prins cu ea, era pe interes”

Artista a fost invitată în cadrul emisiunii lui Denise Rifai, de la Kanal D. Alexandra a răspuns întrebărilor moderatoarei emisiunii, astfel a ajuns să vorbească și despre relația pe care a avut-o cu Dorian.

Cei doi au format un cuplu în perioada liceului, însă relația lor nu a fost de lungă durată. La o lună și-a spus adio, iar Alexandra a povestit că Dorian a înșelat-o cu o altă fată, care avea foarte mulți bani. Se pare că și ea avea crush pe un alt băiat mai mare, însă sora ei nu îi permitea să se vadă cu el.

„Nu a fost primul meu sărut cu Dorian, dar a fost primul meu iubit. Dar m-a înșelat, am avut o relație de o lună. M-a înșelat cu fată de la noi din Constanța, care avea foarte mulți bani. L-am prins cu ea, era pe interes.

Și eu aveam un alt crush, și mie îmi plăcea de altcineva, de un băiat mai mare, un golan, sora mea nu îmi dădea voie să ies cu el. Dar ce, eu o ascultam pe sora mea?!”, a spus Alexandra Stan la emisiunea unde a fost invitat

Care este părerea Alexandrei Stan despre Dorian Popa

Deși au fost împreună în adolescență, artista a vorbit foarte frumos despre fostul ei iubit. Despre Dorian a spus că încă de mic avea grijă de imaginea lui și își dorea să aibă succes.

Instagram

„Eu îl apreciez foarte mult și îl admir foarte mult, mai ales că este un om super asumat și foarte inteligent și stiu cât de mult și-a dorit să aibă succes. Dorian Popa era talentat de mic, era cel mai frumos din gașca lui, era cel mai bun dansator, stătea cel mai mult în oglindă, stătea mai mult decât mine în oglindă. Eu mă aranjam în jumătate de oră, el se aranja într-o oră. Se vede și acum că îi pasă foarte mult de imaginea lui, e foarte îngrijit și arătos.

 

Am avut odată o discuție cu el și spunea: “Băi, Alexandra, eu nu sunt nici cel mai talentat, nici cel mai mare cântăreț, arăt bine, sunt tânăr acum, mă duc la sală, trag de mine cât pot, că ăștia-s anii. Trag tare și fac! Vreau să îmi iau și eu casă, mașină!” Bravo lui!”, a mai spus artista, în aceeași emisiune